Duyuru

Collapse
No announcement yet.

iNSİGNİA V6 2,8 TURBO HAKKINDA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: iNSİGNİA V6 2,8 TURBO HAKKINDA

2.5 v6 sonata mı hatırladım. V motor sesinden aldığım zevki anlatamam.atmosferik ve otomatik di.şehir içi 15 16 lt benzin,20 lt lpg yakardı.şehir dışı 10 lt benzin..insignia ninda yakıt olarak üzeceği kesin bence baştan kabullenmeli.ayrıca v motor bazı durumlarda çift masraf demek bi çok parçadan 2 tane var.Zevk için değer.
    Astra 3 classic Hb 1.3 cdti 2012 konfor paket

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ad3m
      2.5 v6 sonata mı hatırladım. V motor sesinden aldığım zevki anlatamam.atmosferik ve otomatik di.şehir içi 15 16 lt benzin,20 lt lpg yakardı.şehir dışı 10 lt benzin..insignia ninda yakıt olarak üzeceği kesin bence baştan kabullenmeli.ayrıca v motor bazı durumlarda çift masraf demek bi çok parçadan 2 tane var.Zevk için değer.
      Benzin sarfiyatı önemli kuşkusuz, ama asıl tehlike Opel Omega'nın akibetine uğrama ihtimali
      Bu arabayı alan kişi 'son sahibi' olma riskini de göze almalıdır diye düşünüyorum

Yorum

2.8 x v6 = 16.8 Bu bir şeyin habercisi olabilir mi? ihihi

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omfaya
          2.8 x v6 = 16.8 Bu bir şeyin habercisi olabilir mi? ihihi
          Her bir silindir için 2,8 litre/100 km benzin sarfiyatı

Yorum

Saygıdeğer Şaman abim,her yönü ile macera olur derim, 2.8 v6 motor sesinden başka bu aracın vereceği hiçbirşey olmaz size,artısı bu,eksisi saymakla bitmez,yakıt,performans,satış zorluğu vb...

Yorum

Sağ olun Ali Bey kardeşim, Şaman için bu defter kapanmıştır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                Sağ olun Ali Bey kardeşim, Şaman için bu defter kapanmıştır
                şaman abi sen aracım güçlü olsun diyorsan gel bana yapalım aracını 220 bg yok olmadı Buda yetmez diyorsan benim arabayı satayım sana 2.8 260 bg lik almak istediğin arabayıda geç rolleyes

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                  şaman abi sen aracım güçlü olsun diyorsan gel bana yapalım aracını 220 bg yok olmadı Buda yetmez
                  diyorsan benim arabayı satayım sana 2.8 260 bg lik almak istediğin arabayıda geç rolleyes
                  Sağ olun Volkan Bey kardeşim, gücünden ziyade dört çekeri için ilgi duymuştum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                    Orjinal yazı sahibi: volkan
                    şaman abi sen aracım güçlü olsun diyorsan gel bana yapalım aracını 220 bg yok olmadı Buda yetmez
                    diyorsan benim arabayı satayım sana 2.8 260 bg lik almak istediğin arabayıda geç rolleyes
                    Sağ olun Volkan Bey kardeşim, gücünden ziyade dört çekeri için ilgi duymuştum.

Şaman abi 4x4 2.0 T ile de satılıyor,onu dene.Hem yakıttan da tasarruf edersin. Nasipse ben de bundan sonra 2.0 T 4x4 alacağım alabilirsem...
                    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Bir de dün Mercedes E 220 CDİ yeni kasa bana az artistlik yaptı.Ben takılmadım ama tırstım. Uzunb yol olsa bakardık ama yol da kısaydı zaten.Yalnız iyi gidiyor...
                      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

neyinize yetmiyor 180 HP stoc : ) Millet 180 dediğimde ağzı kulaklarına varıyor. : ))))
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                          neyinize yetmiyor 180 HP stoc : ) Millet 180 dediğimde ağzı kulaklarına varıyor. : ))))
                          eee yetmiyormuşki demekki 2.0 t 2.8 t onuda beğenmeyenlere 2.8 opc yapıyorlar şu an 180 lik insignia kullandığımda araba gitmiyor gibi geliyor

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Şaka dedim tabikide : )
                            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

[quote=tornado ]

2.0 cdti 160 hp 4x4 olan yok mu ki?

Yorum

[quote=Şaman TÜRKSOY ]
                                Orjinal yazı sahibi: tornado

2.0 cdti 160 hp 4x4 olan yok mu ki?

Bildiğim kadarıyla olması lazım ama...

Yorum

İşleniyor...
                                X