Iyi günler herkese...gecenlerde otobanda bi 3.20 ile denk geldik dreksiyonda abim vardi toplam araçta 3 kişiydik..kendi halimizde gderken bi 320 geldi yardira yardira gdiyordu bizde daha herhangi bi 320yle yarismadigimizdan onu görünce yarişalim bi test edelim iyi olan kazansin..neyse başladik basmaya yetiştik yollar aslinda fazla kalabalik degildi fakat süren vatandaş araçları sol şerit disinda sollamiyodu makas atip cok rahat fark atabilirdik ama amacimiz rolling yapip sagindan yada solundan gecmekti o yavaslayinca bizde arkasina giriyoduk vitesi hep düşükten aliyoduk..3.viteste hiç sansi yokmuş ona gayet eminim durmadan basip cekiyoduk yolsa tamponunu alacaktik..far falan patlatiyoz yol vermiyo saga gecsek oda kotu gitmiyo sollayana kdr sag seritten birine yapistirma korkusundayiz vel hasil dibindeyiz ama gececk firsat bulamiyoruz havada yagmurlu 210lara geldigimizde onumuz gorunmuyo hemen tamponundayiz yavaslamak mecburiyetindeyiz adam yol vermiyo zaten..ayni yerden çktik şehir icine gectik isiklarda kalkiş yaptik bizim zemin islak bizim araç patiden kalkamadi bile adamin arac arka cekis olmasina ragmen kaymadi ble..0-100 bilemiyorum ama uzunda biz yeriz gibime geliyo bmwde olsa insignianin yaninda acizligini gördüm..bu arada 3.20de 11 model sunrooflu mercekli farli 184 ps dye tahmin ediyorum bizimkide 2012 1.6 t 180 edition
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia vs 3.20 d vs cc
Collapse
X
-
Ynt: insignia vs 3.20 d vs cc
Evet Kalkışlar bizim araç için yapılmayacak bir durum
Dediğiniz gibi 3 vites insignianın en keyifli viteslerinden
0-100 bmw alır sonrasında insignia alır
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Bi sonraki günde cc 1.4 160 ps dye tahmin ediyorun en yeni kasaydi motor sesinden benzinli kanaatini getrdim..cc ilede bi capkinligimiz olsun istedik basmaya basladik aslinda adamlar fazla basma taraftri degil biz meydan okudugumuzdan onlarda ateşleniyor..syle syleyim 3 vitesle arkasindayiz arabalar onumuzden cekilir cekilmez yardiriyoz fakat fazla zorlamiyoz yoksa tamponu alacaz..4 vitese çektik sagladik geçtik ccnin hiç sansi yok bze karsi ..ama 320nin gderi vardi allah var ama biz obuda yeriz gibime geliyo..320nin vrajli yollarda ruzgarli havada sansi yok zaten
Yorum
-
ben her ikisini de uzun zamn dılımınde kullanmıs bır sürücü olarak; uzunda 320 d a4 gibi pahalı adaı sanı sayılır araclara dahı ıhtımal vermıyorum. bu sadece benım gozlemımde degıl. yanı ısteyen merak eden denesın. fakat kısa mesafelı hızlanmalarda ( 0 - 100 ) asla kalkısmayın. yazık olur. fakat olurda bı gun muhabbetı acılırda asfaltta ınelım dıye bı teklıf gelırse.( uzun mesafelı öeneğin rollıng de 100- top speed yada 80- 220 gibi hızlanabılecegınız) yarıs bıtımı yemek yıyecegınız yerı olabıldıgınce pahalı bır yerde yıyın. oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy
Yorum
-
ya tc tuşuna bastığımız zmn şanzıman daralıyo atiklik illaki fazla oluyo ama yer ıslak tc tuşuna basmadan bile kendini yerden yere vuruyo araç..hemen hemen bizle beraber 1800 kg oldu araç ama ynede pati önlenemedi.tc li olsaydı 4. vitese kdr patiye devam ederdi..dediğim gibi cc hava gazı rakip olarak görmüyorum demeyim sonuçta klasmanımız aynı küçük düşürmek istemiyorum artı motoru ve beygiri azda olsa düşük bizden fakat 3.20d ye anlam veremedim 2000 cc artı 184 ps biz bu aracı parçaladıysak bizim 2.0 T napar bunlara...o an zaten 2.0 Tde olmayı çok isterdim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Ufff boyle seyler anlatip durmayin yaa valla arabamdan soguyorumF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygurya tc tuşuna bastığımız zmn şanzıman daralıyo atiklik illaki fazla oluyo ama yer ıslak tc tuşuna basmadan bile kendini yerden yere vuruyo araç..hemen hemen bizle beraber 1800 kg oldu araç ama ynede pati önlenemedi.tc li olsaydı 4. vitese kdr patiye devam ederdi..dediğim gibi cc hava gazı rakip olarak görmüyorum demeyim sonuçta klasmanımız aynı küçük düşürmek istemiyorum artı motoru ve beygiri azda olsa düşük bizden fakat 3.20d ye anlam veremedim 2000 cc artı 184 ps biz bu aracı parçaladıysak bizim 2.0 T napar bunlara...o an zaten 2.0 Tde olmayı çok isterdim
Yorum
Yorum