Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Turbo sesi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Turbo sesi?

Arkadaşlar merhaba,
    Aracımdan gelen bi ses hakkında daha önce yaşayan veya bilgisi olan varsa birşey soracaktım? Aracı istop etmeden önce nası tarif edilir bilmiyorum ama gürültüsü hırlama gibi bir ses geliyor ama bikaç dk geçtikten çalışır durumda bekledikten sonra ses kesiliyor. Tam anlayamadım burda bir sormak istedim?

Ynt: Turbo sesi?

Otomatik buğu çözücü veya, otomatik hava kontrolü aktif mi menüden? Rölantide duyduğu zannettiğiniz ses belkide klima kopmresörünün çalışma sesidir. Bu menüler aktif iken ara ara çalışır durur.
    Hırıldama gibi sesi vardır...
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Menüden kontrol ettim fakat onlar aktif değil. Rölantide çalıştığında yapıor aynı zamanda ilk çalıştırdığımda da yapıyor ama dediğim gibi her ikisinde de bi dk çalışır durumda bekleyince normale dönüyor..Anlamadım neden olduğunu..

Yorum

abicim aynısı bizdede oluyor..1.6 180..araç 12binde ilk çalıştırırken 1 dk bekliyosun düzeliyor..ki turbo araçları çalıştırırken ve söndürürken 1 dk bekleme gerektiğini servislerde sylüyor..benzinli araçların aslında geneli byle

Yorum

yeni konu açmayım. benim arabadan gaza basınca ıslık sesi geliyor normal mi?

Yorum

Turbo şarj dolum yapıyor,asıl, o sesi işitmiyorsanız sorun var demektir

Yorum

Gazı bırakır bırakmaz bekçi düdüğü gibi kalın ısıl var sa turbo emiş valfinden geliyor. Problem mi normalmi çözemedim.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                Gazı bırakır bırakmaz bekçi düdüğü gibi kalın ısıl var sa turbo emiş valfinden geliyor. Problem mi normalmi çözemedim.
                Bir ara ben de bu sese kafayı takmıştım..Birkaç opel servisine gösterdim..Sesin wastegate valfinden kaynaklandığı,araca bir zararı olmadığı,hatta turbo araç sahibi birçok kişinin bu sesi çıkarttırabilmek için birkaç bin TL harcadıklarını söylediler..Tuhaf geldi ama içim rahatladı..Yaklaşık 12000 km dir bu sesle kullanıyorum..Sorun yok..
                2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

3 insignia sahibi oldum. İlkinde böyle bir ses yokken, 2. sinde sonradan sonraya bu sesi duymakla beraber 3. sünde aldığımdan beri vardı. Kimi servis sorun var diyor kimisi de böyle bin. Durumdan bi haberler....

Yorum

İşleniyor...
                  X