Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SLSC

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• SLSC

Selam 1.4 insignia da düz hat denge kontrolü varmı acaba çok aramama rağmen bulamadım cevaplaınız için çok teşekkürler

Ynt: SLSC

araç 2012 1.4 stil paket

Yorum

alala alala alala
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Merhabalar sanırım şerit takip sistemi diyorsunuz 2012 lerde yok malesef yeni kasalar da var sanırım

Yorum

Konu başlığı ilginç gerçekten.
          Merak ettim ne anlama geliyor?
          Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
          Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

Bizim araçların yol tutuş özellikleri arasında geçiyor diye biliyorum düz hat denge kontrolü(SLSC)

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

8 etap otomobil proğramında sölüyo 1.4 insignialar için ama kontağı açınca slsc iye bişey yazmıyor oyüzden merak ettim yinede teşekkürler cevaplaınıza

Yorum

Bu özelliği ilk defa duydum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                  Bu özelliği ilk defa duydum
                  reis, yolada stabil gidişi sevk ve idaren haricinde (dalgınlık) bozarsan , sürücüyü uyarıyo diyo biliyorum. fakat daha once deneyımım olmadıgı için tam anlamıyla bilgi aktaramam sana.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tugi81
                    8 etap otomobil proğramında sölüyo 1.4 insignialar için ama kontağı açınca slsc iye bişey yazmıyor oyüzden merak ettim yinede teşekkürler cevaplaınıza
                    . Abi belki slsc yazmıyordur da bi simgesi filan olabilir kitapçığa bakmak lazım evde olsam hemen bakardım malesef

Yorum

Merhaba,

Bahsettiğiniz sistem ilk Insignia'lardan beri vardır. Sorduğunuz araçta var mı bilmiyorum standart donanım olmayabilir. Ben sadece SLSC'nin iyi bilinmediğini farkedince açıklama yapmak istedim. Aracınızın şeritte gidip gitmediğini takip etmez, panik fren yaptığınızda düz bir hatta kalmak istediğinizi düşünürse aracı düz bir şakilde frenlemenizi sağlar. Bunu da aracın farklı tekerlerine farklı ve gerektiği kadar fren gücü uygulayarak yapar. Araçlara bu test TÜV TÜRK muayenelerinde standart olarak yapılır. Ancak bizimki araçlar için açıkçası bek de şart değildir. Lastikler arası aşınma farkları dahil pek çok nedenle oluşabilecek düz frenleyememe sorunu ortaya çıkmadan çözülmüş olur bu sistemde.

Gösterge panelinde görülmez, görülmesi de gerekmez. Aracınızın her sensörü ya da özelliği göstergenizde yazsa aklınız dururdu, tabiri caizse

Not olması açısında ilk Insignialar dahil araçlarımızdaki BAZI özellikleri şöyle sıralayabiliriz:

Fren Destek Sistemi (BA), Hidrolik Fren Yardımı (HBA), Fren Diski Temizleme Sistemi (BDC) Elektronik Fren Gücü Dağılımı (EBD) Virajda Denge Kontrolü (CBC) Düz Hat Denge Kontrolü (SLSC) Dinamik Çekiş Kontrolü (TC plus) Flexride Şasi Sistemi (Sürüşe Duyarlı Şasi Teknolojisi) Sürekli Süspansiyon Kontrolü (CDC), Hıza ve Sürüşe Duyarlı Elektro Hidrolik Direksiyon
                      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
                      X