Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsigniamı satmaya karar verdim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsigniamı satmaya karar verdim

Orjinal yazı sahibi: stean
    sıfır araç fiyatları okadar pahalanmış ki açıkçası sıfır araba alınmaz artık. çünkü bugün cmax olmuş 95 bin, clio olmuş 61 bin, astra olmuş 90 bin, golf ün fulü bikaç eklemeyle 100 bine yaklaşıyor.. nereye gidiyoruz bilmiyorum ama bu araçlar bu fiyatların yarısı değerindeki araçlar. vallahi bizim araçlar bedava alınmış bunların yanında. bence sıfır almak gerçekten ve gerçekten anlamsız. o yüzdende araçlarımızın değerini bilelim ve satarkende fiyatlarını ona göre belirleyelim
    Kesinlikle size katılıyorum..
    Insignia lar 2.elde en çok rağbet edilen araçlardan oldu.Artık temiz ve hesaplı bir 2.el Insignia bulmak çok zor...
    2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Orjinal yazı sahibi: freshizmir
      iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
      aslında alacağım aracada bir türlü karar veremedim
      heran vazcayabilrim ihihi
      Şayet bir bmw/audi/mercedes alacak güçte değilseniz arabanızı satmayın.Çünkü,insigniadan sonra sözünü ettiğim
      markalar hariç hiçbir araç onun yerini tutamayacaktır. Tecrübe ile sabit, insigniayı satıp üç dört araba değiştirdikten
      sonra yeniden insigniaya dönen bir sürü arkadaşımız var

Yorum

Şaman beye katılıyorum.

17. aracını almış birisi olarak söyleyebilirim ki insignia gerçekten fiyatına göre çok üst sınıf bir araba.
        Birçok marka kullandım ve kıyaslama yaptığım zaman iyi ki de almışım diyorum.
        Genelde çok çabuk sıkılıyorum arabadan ve 1 sene olmadan satıyorum beni tatmin etmeyen yönleri oluyor her arabanın.
        Ama son almış olduğum 2010 model cosmo arabamda eksik yok fazla var.
        Beni her yönden doyuruyor; HIZ, PRESTİJ, KONFOR, GENİŞLİK ve daha aklınıza ne gelirse.
        Eğer bir gün bu arabayı satacak olursam alacağım tek araç mercedes E serisi olur
        Gerisi değmez.

Herkesin gönlündeki araca kavuşması dileğiyle inşallah kimse insigniasını keyfi bir neden dışında satmak zorunda kalmaz...
        Dost ise düşünme, ver ömrünü gitsin.
        Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....

Yorum

Tecrübeyle sabit boşuna macera aramayın ihtiyacınız olupta satıyorsanız bişey diyemem ama yeni araba almak için satıcaksanız aynı ayarda yada üstü bir araç için en az 130 bin ilave etmniz gerekicek macera aramayın derim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yunusozgen
            Şaman beye katılıyorum.

17. aracını almış birisi olarak söyleyebilirim ki insignia gerçekten fiyatına göre çok üst sınıf bir araba.
            Birçok marka kullandım ve kıyaslama yaptığım zaman iyi ki de almışım diyorum.
            Genelde çok çabuk sıkılıyorum arabadan ve 1 sene olmadan satıyorum beni tatmin etmeyen yönleri oluyor her arabanın.
            Ama son almış olduğum 2010 model cosmo arabamda eksik yok fazla var.
            Beni her yönden doyuruyor; HIZ, PRESTİJ, KONFOR, GENİŞLİK ve daha aklınıza ne gelirse.
            Eğer bir gün bu arabayı satacak olursam alacağım tek araç mercedes E serisi olur
            Gerisi değmez.

Herkesin gönlündeki araca kavuşması dileğiyle inşallah kimse insigniasını keyfi bir neden dışında satmak zorunda kalmaz...
            kesinlikle öyle. insigniadan sıkılan birisini ancak 5 serisi, e serisi, a5 veya a6 gibi araçlar tatmin eder. bu araçlar içinden minumum 200 bin gibi rakamlara çıkmak lazım..fiyatının tartışmasız en iyisi arabası bence insignia..
            2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oceanexplorer
              sıfır araç fiyatları okadar pahalanmış ki açıkçası sıfır araba alınmaz artık. çünkü bugün cmax olmuş 95 bin, clio olmuş 61 bin, astra olmuş 90 bin, golf ün fulü bikaç eklemeyle 100 bine yaklaşıyor.. nereye gidiyoruz bilmiyorum ama bu araçlar bu fiyatların yarısı değerindeki araçlar. vallahi bizim araçlar bedava alınmış bunların yanında. bence sıfır almak gerçekten ve gerçekten anlamsız. o yüzdende araçlarımızın değerini bilelim ve satarkende fiyatlarını ona göre belirleyelim

Insignia lar 2.elde en çok rağbet edilen araçlardan oldu.Artık temiz ve hesaplı bir 2.el Insignia bulmak çok zor...
              aynen öyle araçlarını satacak arkadaşlar yeni fiyatları göz önünde bulundurmalı diye düşünüyorum. düşük fiyatlarda satılan araçlar arasında en dolusu insignia. haliyle insanları ona yöneltiyor
              2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oceanexplorer
                aynen öyle araçlarını satacak arkadaşlar yeni fiyatları göz önünde bulundurmalı diye düşünüyorum. düşük fiyatlarda satılan araçlar arasında en dolusu insignia. haliyle insanları ona yöneltiyor
                İnsignia hala fiyat/performans+konfor+kalite kriterlerine göre rakipsiz..
                2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

arkadaşlar
                  yorumlarınız için çok teşekkürler.
                  zaten satıp satmama yerine ne alsam konusunda kararsızdım.Şimdi tam anlamıyla beni satmama yönünde ittiniz.
                  açıkçası bende bmw veya mercedes düşünüyordum.ve bütçem ancak 3 veya c serisine yetecek.
                  araç satış fiyatımıda yükselttim
                  bakalım hayırlısı...
                  2012 opel insignia 1.4 140hp edition elegance

Yorum

İzmir'de otomatik vitese gerçekten ihtiyaç duyuyor musunuz ?
                    Gerek 3 serisi gerek C serisine aynı donanımda ki yakalamak zor
                    İnsigniyaya göre %25 den fazla vermeyin derim
                    Nereden biliyorsanız diye sormayın )

Yorum

gün itibariyle satış ilanımı geri çektim ihihi
                      İnsignia ile devam.
                      yorumlar için hepinize teşekkür ederim...
                      2012 opel insignia 1.4 140hp edition elegance

Yorum

Doğru karar, kutlarım

Yorum

İşleniyor...
                        X