Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ruhsat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ruhsat

iyi günler insignia ailesi bi hususta sizden fikirlerinizi yardımlarınızı almak istiyorum..beni bi otomobil firması aradı bugün adanadan tanındık bi firma oraya gelmemi istediler bende gittim..aracımın gayet temiz olduğunu vs takas yapmamı teklif ettiler bi kaç araca baktım ellerinde 5.20 iden M6ya kdr araç vardı birde bizim en yeni kasa insigniadan vardı stil paketli..takas yapmayı düşündüm fakat 520 i ile aramızda uçurum çıktı..yeni insignia ile 30 bin tl gibi bi fiyat vrdiler bende yanaşmadım..bi teklif sundular bana aracınıza ne kdr istiyosunuz dye bende ilanda olan fiyatını istiyorum fakat 60bine kdr brakabileceğimi syledim...dediler o zmn biz sizin aracınızı kendi bünyemiz altında satsak araç satıldıktan sonra size istediğiniz fiyatı versek olurmu..fakat biz %3 gibi bi komisyon ekleyip satarız ha bir ayda satılır 5 ayda satılır bilemeyiz dedim tmm o zmn benm istediğim rakam bu ha siz isterseniz 70e satın kabul dediler anlaştık...benden ruhsatın fotokopisini bide kendi kimlik fotokopimi aldılar aracın bilgileri ve kendi kimlik bilgim için bende verdim bi kaç yere sordum zaten gitmeden önce sıkıntı olurmu dye sıkıntı olacak bi durum yokmuş ynede sizlerden yorum almak istiyorum içimin tamamen rahatlaması için bu arada araç benm üzerime değil annemin üzerine..

Ynt: ruhsat

aracım ise opel insignia 1.6 T edition beyaz 18 stil jant 11 bin kmde çizik dahil yok 57, 58 gibi teklifler aldım fakat vermedim 60 iyi bir fiyatmıdır

Yorum

Kimlik fotokopisinin üstüne başka işlerde kullanılmaması için not düşebilirdiniz... Ruhsat fotokopisi içinde aynı şey yapılabilirdi...
      Sadece içinizin rahat olması açısından bir not düşşeydiniz araç satımı ile ilgili iyi olurdu..
      Firma tanıdık diyorsunuz bi sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

firma byük bi firma amaçları sadece benim aracım üzerinden kar yapabilme kendi ilanımıda kaldırmamı istediler...hatta takas için benden haber bile bekliyolar..ki benm kimlik fotokopim üzerinden yada ruhsat fotokopim üzerinden bşey yapma gibi bi lükssleri olabilirmi..bnm gittiğim sıra benim haricimde 3 kişi daha vardı sadece kefil olacakları cinsten araç alıp temiz kmsi düşük boyasız olması şartıyla araç alıp kendi kataloglarını geliştirip sitelerde adlarını daha çok dyurmak istiyolar..artı adanadaki arpel (opel servisinin sahipleri)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
          firma byük bi firma amaçları sadece benim aracım üzerinden kar yapabilme kendi ilanımıda kaldırmamı istediler...hatta takas için benden haber bile bekliyolar..ki benm kimlik fotokopim üzerinden yada ruhsat fotokopim üzerinden bşey yapma gibi bi lükssleri olabilirmi..bnm gittiğim sıra benim haricimde 3 kişi daha vardı sadece kefil olacakları cinsten araç alıp temiz kmsi düşük boyasız olması şartıyla araç alıp kendi kataloglarını geliştirip sitelerde adlarını daha çok dyurmak istiyolar..artı adanadaki arpel (opel servisinin sahipleri)
          Hiç sıkıntı olacak bir durum yok o zaman ... Aracınızın fiyatı da çok iyi...

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

tşk abicim..ya sadece korkum şeydi sonuçta aracın ruhsat fotokopisi kendi kim fotokopim alınınca üçkağıttan korktum..hatta orda sordum byle byle bu kdr bilgi almaya ne gerek var dye garibime geldi biraz dedim...açıklama yaptılar ben sizin aracınızı sadece gelen müşterilerimize a'dan z'ye eksiksiz anlatmak zorundayım ki anlatamadığım takdirde benm burda fonksiyonum kalmaz...kimlik fotokopisi ne oluyo dedim..aracın sahibiyle bağınızın olması gerkiyo dedi onay almam için bu araç kiralık bi araçta olabilir başkasınnda olabilir sahibinin sizin oldunuzdan emin olmam gerekiyo dedi kötü bi nyetimiz yok olsada bu elgelerle napailiriz dedi senin kimliğininde ruhsatınında aslı bende olsa ynede bşey yapamam dedi..bde yetkili servis olunca şaşmadım gvenesim geldi..korktuğum şey kumpasa gelmek arabanın devrini u şekil yollarla alırlar malırlar araya gderiz..neyseki uzun araştırmalar yaptım

Yorum

İşleniyor...
            X