Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhabalar bu araç nasıl sizce

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhabalar bu araç nasıl sizce

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1827691/detay/

fiyat olarak bir miktar daha aşağıya çektim. Lpg takılmamış hiç sizce alınır mı?

Ynt: Merhabalar bu araç nasıl sizce

Fiyat normal ancak bu araç full insignia modeli değil (ilanda full yazılmış); cosmo paket öneririm.
    İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
    Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

İnsignia alınacaksa AFL ve varsa +flexi olmalı yani cosmo donanım almalısınız

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bu fiyata elegance 2010 bulunabilir. En azından modeli 1 yıl fark eder. Fiyatlar pahalanmış resmen. Biraz zorlayıp cosmo alın. Sonradan değiştirip cosmo alan çok.

Bir de ilanalrdaki şu orjinalliği bozmama cümlelerini anlayamamak la birlikte baya baya gıcık oluyorum. Arkadaş, 15 binde yağ değiştimi o araç orjinal değil : )

Boyasız takıntısına da fena gıcık olmakla birlikte, kaza sebebi boya harici boyalı parça ve lokal alnınabilir.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
          Bu fiyata elegance 2010 bulunabilir. En azından modeli 1 yıl fark eder. Fiyatlar pahalanmış resmen. Biraz zorlayıp cosmo alın. Sonradan değiştirip cosmo alan çok.

Bir de ilanalrdaki şu orjinalliği bozmama cümlelerini anlayamamak la birlikte baya baya gıcık oluyorum. Arkadaş, 15 binde yağ değiştimi o araç orjinal değil : )

Boyasız takıntısına da fena gıcık olmakla birlikte, kaza sebebi boya harici boyalı parça ve lokal alnınabilir.
          Benim araç da komple boyalı. Boyasızı yok mu dedim, abi bunların tümü fabrikada boyanıyor. Şu ana kadar boyasızı üretilmedi dediler daha. Satıcı bana çok samimi geldi ben de inandım aldım.
          İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

Fiyat abartılı. Biraz sabırla bu fiyata üst model bulunabilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dargure3
              Orjinal yazı sahibi: aton1981

Benim araç da komple boyalı. Boyasızı yok mu dedim, abi bunların tümü fabrikada boyanıyor. Şu ana kadar boyasızı üretilmedi dediler daha. Satıcı bana çok samimi geldi ben de inandım aldım.

İnce bir cevap : )
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Turkiyede 1.25 motor trend fiesta 43 ediyorsa bu arac bedava ama birazdaha ekleyip cosmo modeline bakinin derim
                2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                  Turkiyede 1.25 motor trend fiesta 43 ediyorsa bu arac bedava ama birazdaha ekleyip cosmo modeline bakinin derim
                  +10000

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Yenisi için 70 -80. 000 bin vermek yerine bunu alıp keyfini sürün
                    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Bence 2010 model üstüne bakın çünkü insignia 2009 çıkışlı olduğu için , bütün kasa değiştiren arabalar da ilk çıkışlı olanlar da bazı sorunlar olabiliyor ilerleyen yıllarda şikayetlere paralel olarak sorunlar gideriliyor. tabiki bu benim kişisel düşüncem .

Yorum

fiyatı bence su son zamlardan sonra eğer dediği gibi araç sorunsuzsa iyi ama bende edt elg aldım memnunum ancak cosma alabilmeyi isterdim

Yorum

İşleniyor...
                        X