Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 t insignia ile yakıt ortalaması :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 t insignia ile yakıt ortalaması :)

Merhaba arkadaşlar hafta sonu İstanbula gezmeye gittik ve yakıt ortalamamızı paylaşmak istedim
    Rotamız, Kırşehir Ankara üzerinden İstanbuldu araç full bagaj ve 3 kişiydik yani araç toplam 1900 kiloya yakındı gidişte Ankaraya kadar 120 ile Ankaradan sonra otobanı kullandık ve hızımız 120 ile 150 arası değişti gece 13 de istanbula yenibosnaya vardığımızda oratalama 7.0 ,km de 1500 lerdeydi , ertesi gün aynı ağırlıkla gezmeye çıktık ve cuma akşam trafiğine yakalandık ( 2.5 saat ) ortalama 7.1 oldu . Pazar günüde aynı şekilde Kırşehire döndük fakat Boludan sonra aracı ben kullandım rampalarda aracın yavaşlamasını sabredemediğim için 4 üncü vitesle tırmandım bu arada motorun maşllahı var 3 bin devrin üstüne çıkınca ramplarda 140 150 gidiyor )
    Sonuç olarak eve gelip kontak kapattığımiz da 7.2 ortalama km 2700 küsürlerseydi biz yakıt konusunda memnun kaldık 90 100 ortalama gidildiğinde bu araç 6.5 6.7 ortalamaya düşüceği şüphesiz.tabi o hızlarla gitmek başarı o da bir gerçek

Ynt: 1.4 t insignia ile yakıt ortalaması

çok iyi ortalama ..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

teşekkürler 6.9 ve ya 7.0 ortalamayı elde edebilirdikde benden kaynaklandı biraz ama ginede iyi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ç.mustafa
        Gece 13 de istanbula yenibosnaya vardığımızda oratalama 7.0 ,km de 1500 lerdeydi
        Gece 13 nasıl oluyor rolleyes

Yorum

....km de 1500 lerdeydi , ertesi gün ...... km 2700 küsürlerseydi
          istanbuldan kırşehire 1200 km nasıl oluyor onu anlamadım bende.istanbuldan mardin 1500 km ydi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: i_zec
            ....km de 1500 lerdeydi , ertesi gün ...... km 2700 küsürlerseydi
            istanbuldan kırşehire 1200 km nasıl oluyor onu anlamadım bende.istanbuldan mardin 1500 km ydi.
            . Düzeltiyorum 2200 km olucaktı 2700 yazmışım 650 km filan ben düz yazdım küsüratları var tam 1500 ve ya 2700 değildi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
              Gece 13 de istanbula yenibosnaya vardığımızda oratalama 7.0 ,km de 1500 lerdeydi
              Gece 13 nasıl oluyor rolleyes
              . Gece 1 olucak tabiki düzeltiyorum konunun içeriğine baksanız daha iyi olrdu ama gine de hatamı düzelttiğiniz için sağolun başka imla mantık ve ya yazım hatası yapmışmıyım söyleyin düzelteyim

Yorum

Çok güzel değerler benzer yakıyoruz

Yorum

Ankara istanbul arası 1.6 insignia ile 7.2 yakıyorum 120-130-140 hızlarla
                  06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Uzun yolda 4,9 gordum en az 100kmlik yerde bursa-bandirma arasi 90 cruise ile,ama sehir ici 70 cruise ile falan 4,6 falan gordugum oldu ben araclarimizin yakit tuketiminden memnunum acikcasi.sizinde soylediginiz sartlara gore gayet iyi ortalamaniz bmw dizel mi ya az yakiyomus
                    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                      Uzun yolda 4,9 gordum en az 100kmlik yerde bursa-bandirma arasi 90 cruise ile,ama sehir ici 70 cruise ile falan 4,6 falan gordugum oldu ben araclarimizin yakit tuketiminden memnunum acikcasi.sizinde soylediginiz sartlara gore gayet iyi ortalamaniz bmw dizel mi ya az yakiyomus
                      Teşekkürler sizin değerler de çok iyi bizde memnun kaldık ,zaten aracı genellikle şehirler arası kullanıyoruz yılda bir istanbul trafiği görüyoruz bu değerlerde bizim için makul

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                        . Hocam cidden aynı yakmışız sizin aracınız neydi ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ferhanaltunel
                          . Bence gayet güzel , herkes 1.6 çok yakıyor diye biliyor ama öyle degil anlaşılan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                            . Hocam cidden aynı yakmışız sizin aracınız neydi ?
                            320i ED
                            Tahmin ediyordum benzer yakacağımızı ama bu kadar da olmaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ferhanaltunel
                              . Bence gayet güzel , herkes 1.6 çok yakıyor diye biliyor ama öyle degil anlaşılan
                              Ferhan Abi pedal altına yumurta koyar
                              Cruise düğmesini de bantlar )

Yorum

İşleniyor...
                              X