Duyuru

Collapse
No announcement yet.

op-com ile özellik açma?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• op-com ile özellik açma?

bugun internette dolaşırken gördüm vw grubu araçlar için vag-com denilen bi aletle ıncık cıncık bir sürü özellik aktif edilebiliyor.wellcome mode,otomatik ayna kapatma,görsel park sensörü desteği gibi basit özelliklerin yanı sıra akü durumu görüntüleme,yokuş kalkış desteği ayarı,amerikan park,sis lambaları coming home,kapıalrı kapatınca korna öttürme vs vs...

opel için baktım op-com diye bi alet var acaba insignia için bazı özellikleri aktif hale getirebilirmiyiz bu alet sayesinde? zaten insigniada birçok özellik varda mesela editionlar için kumandadan ayna kapatma,r ye taktıgında yan ayna eğilme vs vs gibi şeyler aktif edilebilirmi?
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Ynt: op-com ile özellik açma?

Mesajım bulunsun.... Takipteyim bende...
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

op-com distribütörü ototeknik arayıp öğrenmek lazım neler yapabileceğini.
      INSIGNIA 1.6 XHT 170 HP Active Select + Cosmo + Stil paket (deri koltuk, BOSE ses, 19 jant)
      tmr
      Custom yazılım 205 bg, Sprintbooster
      K&N kutu içi hava filtresi, OPC Pedal kiti
      OPC yan sinyal çerçeveleri, Led iç aydınlatmalar

Yorum

yarın bi arayıp sorıyım
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

geri viteste sağ aynanın eğilmesi ve kumandadan aynaların katlanması.... bu iki özellik olsa ii olurdu ikiside yazılımsal olduğundan aktif edilir gibi geliyor... bende araştırayım bu konuyu... iiiii haberlenizi bekliyorum...

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Vw grubu araçlarda bu özelliklerin serviste belli bi ücret ödenilerek aktif hale getirildiğini duymuştum, hevesinizi kurmak istemem ancak opel için bu durum sözkonusu değil maalesef...

Yorum

abi hatırladığım kadarıyla utku abi aynaları anahtardan kapatmayı yapmıştı sport aracına belki bize de olur
              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                Vw grubu araçlarda bu özelliklerin serviste belli bi ücret ödenilerek aktif hale getirildiğini duymuştum, hevesinizi kurmak istemem ancak opel için bu durum sözkonusu değil maalesef...
                Deme Hasanım... olur bakarsın.... opelde yavasta olsa yeniliyor kendini

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Utkunun soyledigini odakta denediler bu islemi yapmak icin araca ek bir kontrol unitesi bagliyorlardi ve bluetoth ile android telefonlardan kontrol ediyorlardi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                    Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                    Deme Hasanım... olur bakarsın.... opelde yavasta olsa yeniliyor kendini
                    İnşallah olur

Yorum

vw grubunda bu işlemler çok basit işlemler.
                      ben işyerindeki lap-top ile, basit bir kablo alarak yaptım bu işlemleri.
                      passatta arka stopların yanış şeklini değiştirme, sisleri %30 güç ile yakarak gündüz farı yapma, viraj aydınlatması olarak kullanma,
                      yağmur yağdığında camların otomatik olarak kapanması gibi bir sürü özelliği de scirooco da yaptım.
                      keske opelde de bu kadar kolay yapılabilse bu işlemler.

Yorum

olursa çok güzel olur

Yorum

Firmaya yazdim bakalim cevap bekliyorum
                          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                            Firmaya yazdim bakalim cevap bekliyorum
                            . Kontak üzerindeyken cam açıp kapama fonksiyonu olsa çok iyi olur vectra c de anahtarı takman yeterliydi camlara elektrik veriyordu bunda kontağa çevirmen gerekiyor

Yorum

Ototeknikle konustum biz op-com satmayi biraktik ama ozellik acmak mumkun dedi.yani simdi ya op-com alcaz,ya op-comu olan bi yer bulcaz yada cin kopyalari varmis 2-3 ayda bozuluyomus ondan alip 2 ayda butun forum yapcaz)
                              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                              X