Biraz önce ustamla telefonda görüştüm Insignia'ya tech2 ile bakılamıyormuş. MDI ile bakıldığını belirtti. Önümüzdeki hafta sonuna doğru uğrayacağım yanına bi deniyeceğiz.
Biraz önce ustamla telefonda görüştüm Insignia'ya tech2 ile bakılamıyormuş. MDI ile bakıldığını belirtti. Önümüzdeki hafta sonuna doğru uğrayacağım yanına bi deniyeceğiz.
Bi gelişme yokmu
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Ben yapılabileceğini düşünüyorum. Araçlarımızda motorlu ayna var, kumanda ile cam kaldırma kısmı da var. Cosmo ile farkımız aynaların kapanmaması, bu da yazılımla yapılabilir. Nitekim bazı servislerde bu işlemler yapılıyor. Fakat net bir şekilde nasıl yapıldığı formumuz da belirtilmiyor. Yaptıran kullanıcılar yorum yaparlarsa bizde nasıl bir yol izleyeceğiz, nerede yaptıracağız öğrenmiş oluruz.
VW grubu araçlarda sonradan açaçılan özelliklerden en hoşuma gideni kapıları kumandadan kilitleyip açarken kornanın açılış ve kapanışa göre dat-dat hafif bi ses çıkarması.. Yeni İnsignia Cosmo da bu var zaten. Dadadat diye çok tatlı bi vuruyor korna
ve yağmur yağmaya başlayınca yağmur sensörü algılayıp açık olan sunroof ve camları kapatıyor o da çok güzel bir şey.
İç ambiyans ayak aydınlatma ışıkları şiddeti ayarlanıyor % şeklinde ve açık/kapalı konumu oluyor.. aydınlatma aktif edilince gece yolculukları ayak aydınlatma açıkken çok hoş oluyor. Bu da beğendiğim özelliklerden.
Zaten diğer bütün özellikler araçlarımızda menüde var ve çoğu elimizin altında standart.
Ama bu iki üç özellik sonradan açılıyorsa çok güzel olur
Hangi cihaz bu işlemi uygulamaya yarar acaba? alala
Yorum