Duyuru

Collapse
No announcement yet.

son 89 gün

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: son 89 gün

Tşkler türk_187.ben de askere gelmeden önce göz koydum bu arabaya.askerlik aradan çıksın öyle alayım dedim en son şimdi de az kaldı 1 hafta sonra çıkıyorum artık.dizel mi benzinli mi ona karar veremedim ama yukarıdaki mtv falan aklımda yoktu hiç onu da hesaba katınca benzinli daha mantıklı oluyor.yılda yapacağım da en fazla 15.000 km olur.bu arada yukarıda servis avantajı yazılmış dizel araçla benzinli araçlar arasında servis farkı mı oluyor?
    [center]
    1.6cdti sport 
    GREY HURRICANE [center]

Yorum

bir şey daha merak ettim arkadaşlar flexi şasenin yakıta etkisi nedir.flexi şase olan e olmayan araç arasındaki yakıt tüketimi farkı ne kadar?
      [center]
      1.6cdti sport 
      GREY HURRICANE [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz57
        bir şey daha merak ettim arkadaşlar flexi şasenin yakıta etkisi nedir.flexi şase olan e olmayan araç arasındaki yakıt tüketimi farkı ne kadar?
        .. Flexi nin de + yada - 0,5 - 1 litre gibi küçük farkları olabilir. Servis avantajı yazan arkadaşta yıllık bakım fiyatları açısından yazmış olabilr diye düşünüyorum

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz57
          Tşkler türk_187.ben de askere gelmeden önce göz koydum bu arabaya.askerlik aradan çıksın öyle alayım dedim en son şimdi de az kaldı 1 hafta sonra çıkıyorum artık.dizel mi benzinli mi ona karar veremedim ama yukarıdaki mtv falan aklımda yoktu hiç onu da hesaba katınca benzinli daha mantıklı oluyor.yılda yapacağım da en fazla 15.000 km olur.bu arada yukarıda servis avantajı yazılmış dizel araçla benzinli araçlar arasında servis farkı mı oluyor?
          Bazen dızel mi alsaydım diye soruyorum kendime.. Iyi dusun derim.. Özellikle uzun yolda gözün fazla ıbrede olmaz. Dizel astardan benzinle 1.6 sidi geçince bir de 70lt depo... Uzun yol oncesi korkmuyor değilim...
          2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.

Yorum

Uzun yola senede 1 ya da 2 kere çıkarım onun dışında genelde şehiriçi ve izmire yakın yerlere gider gelirim.yine de dizeli de düşüneyim o zaman ama istediğim özelliklerde dizelin de fiyatı da baya olur sanırım
            [center]
            1.6cdti sport 
            GREY HURRICANE [center]

Yorum

Herkese slm.askerliğim bitti sonunda artık yavaş yavaş araba bakmaya başladım.istediğim araç kaplan diş bodykitli insignia.opel bayilerine bakmayı düşünüyorum acaba bayiler bu konuda yardımcı oluyorlar mı? İzmir de yaşıyorum nerelere bakabilirim? Bir de bodykiti sonradan yaptırsam kaplan diş bodykit ne kadar tutuyor?bilgi verebilirseniz sevinirim.
              [center]
              1.6cdti sport 
              GREY HURRICANE [center]

Yorum

Sayili gun cabuk bitiyor derlerya dogruymus
                Hosgeldin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bizde ekimi bekliyoruz. Gözün aydın diyelim
                  2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Hoşbulduk teşekkür ederim.Sayılı gün çabuk geçiyor gerçekten senin de çabucak geçer mercan41.istediğim arabayı dabulabilirsem güzel olacak uzun zamandır hayalini kuruyorum yakın zamanda bulurum umarım.
                    [center]
                    1.6cdti sport 
                    GREY HURRICANE [center]

Yorum

Hayirlisi olur umarim bu arada ismim.Yaver Burak Miralay geciyo bi sekilde sorun yok cok sukur
                      2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Ben de Deniz Gökmen memnun oldum
                        [center]
                        1.6cdti sport 
                        GREY HURRICANE [center]

Yorum

Geçmiş olsun. Yeniden welcome
                          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Teşekkür ederim.hoşbulduk
                            [center]
                            1.6cdti sport 
                            GREY HURRICANE [center]

Yorum

Slm arkadaşlar.artık araç almaya sıra geldi iki tane beğendiğim araç var izmirde ikisi de 1.6t.ama opel bayisiyle de görüşeceğim 2.el araç için.şimdi bir kaç tane sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim.
                              1-aracın yanına gittiğimde nelere bakmalıyım nelere dikkat etmeliyim?
                              2-araçlar bodykitli değil birini aldığımda izmirde body kiti nerede yaptırabilirim bayiler yardımcı oluyor mu?
                              [center]
                              1.6cdti sport 
                              GREY HURRICANE [center]

Yorum

Deniz Bey

Aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz

http://www.insigniateam.com/forum/in...9374#msg229374

Body Kit Orjinal alırsanız bütün servisler yardımcı olabilir ama fiber olsun diyorsanız her servisten bu hizmeti alamayabilirsiniz istanbulda bu işi ypana yertler ve servisler var

Şimdiden aracınız hayırlı olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X