Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsigniateam sizin için ne demek?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsigniateam sizin için ne demek?

Saygıdeğer arkadaşlarım, böyle bir konu açmak belki benim hakkım değil. ama çok uzun zamandır da düşünüyordum. bilmiyorum kimler katılır ama bu forum sadece internet üzerinden bir sürü yalan yanlışı da katarak paylaşım yapılan forumlara hiç mi hiç benzemiyor. başka forumlarda bulunabilecek soğuk ve tabi ki çoğu zaman yanlış arkadaşlıklara bakınca bu forum internet dünyasında kardelen çiçeğine benziyor.

ben daha sadece birkaç buluşmaya katıldım. ama insanların samimiyeti beni çok etkiledi. iyi bir gözlemciyimdir. ben bakınca sizlerin sadece bu forum vasıtasıyla tanışmış insanlar olduğunuza inanmakta çok zorlandım. sanki aynı mahallede büyümüş çocukluk arkadaşları gibiydiniz.

zaten bu kadar samimiyet olmasa kim kimi evinde ağırlamaktan zevk alır. mesela ben daha ikinci buluşmaya katıldığımda Ali Bey'in misafiri oldum. sağolsun çok güzel ağırlamıştı beni. üstelik arkadaşların "hocam yeni, ona biraz daha fazla ilgi gösterelim" tavrıyla benimle sohbet etmeye çalışmaları da gözümden kaçmadı.

sonra Yusuf Bey'in ağırlamasını da unutamam. bakın arkadaşlar ben yaşıma göre çok ortamlara girdim, çok insanlarla tanışma fırsatım oldu. ama bir tarikat ya da cemaat adına yapılmıyorsa, böyle açık bir davetle, misafir ağırlamayı gördüğümü pek söyleyemem.

açıkça söylemek gerekirse arkadaşlığınız beni etkiledi. sizlerle tanıştığıma da çok sevindim.

sadede gelelim; benim için insigniateam kaliteli insanların ortak noktası demek.

Not: çok buluşmaya katılamıyorum çünkü çoğu zaman müsait olamıyorum. bir de ben ev kuşu denen insanlardanım galiba, birazda tembelim (pazar buluşmaları için) öyle olunca çoğu zaman sadece maşaallah deyip yazılanları okuyorum...

gece gece çok konuştum galiba.
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Ynt: İnsigniateam sizin için ne demek?

ilk post benden olsun : )
    Buluşmalara konumum denk gelemese de şu pazar buluşmalarının samimiyetini görmeyi çok arzu ediyorum. Baya baya da kıskanıyorum yahu Tamamı neredeyse tek bir araç hatta model üzerine kurulu bir platformun bu denli devamlılığı takdir edilesi bir durum.

Benzer bir platform bizimde mevcuttu. Ünlü bir tasarım programının Türkiye destek sitesi. 2 sene önce tarih olmuştu.
    Demek istediğim; 1-2 sene sonra insanlar insignia' sını satsa bile, burada bir şekilde devamlılığı sürdürmektedirler. Mevcut zaman diliminde de bunun örneklerini görmek çok hoş..... : ) iyi forumlar.

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Gecenin bu saati olmuş uyanmışken bi kontrol edeyim dedim .... Arkadaş insignia team e üye olduğum günden beri insan bir siteye günde en az 10 kez ziyaretçi 3-4 kez aktif bağlanırmı..... Resmen tiryaki oldum...

İstanbul mevzusuna hiç girmeyeyim..... Cümle eğer istanbul da yaşasaydım ile başlayacaksa söylenecek çok şey var... ama Malatya da yaşadığım için ii simi ben susayım.

iii ki varsın insignia team... Bu siteyi kuran emeği geçen büyüklerime ve kardeşlerime sonsuz teşekkürler...

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Benim için İnsigniateam demek dostluk demek, buradaki dostluk, arkadaşlık, kardeşlik, dayanışma.... İnanın çok farklı bişi, artık bi büyük bir aile gibiyiz, insigniamı satıp bsşka bir araç aldım ama yine hergün burdayım, insigniam varmış varmış gibi bildiklerime, sorulara cevap vermeye çalışıyorum...

İyiki varsın insigniateam...

Yorum

Bizler boyle samimi bir ortami sizlerin icindeki saygi sevgi kardeslik abilik olmasaydi bu gunlere getiremezdik

Naci hocamin defigi gibi sanki ayni mahallenin cocuguyuz ve yillardir dost yasamis insanlar gibiyiz ama gercektede gercekten dostuz iyi gunlerimizde ve kotu gunlerimizde hep beraber sevinip beraber uzulduk.

Biz bu platformada uyelerimizi kendimiz gibi gorup sevdik gercek hayattaki kimlikleri icin sevmedik aliyi ali oldugu icin veliyi veli oldugu icin sevdik .

Iyiki varsiniz arkadaslar dostlugumuz daim olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Övünmek gibi olmasın da bendeniz forumun en eski üyelerinden biri olarak şunu gönül rahatlığı ile ifade edeyim.
            Bir cemiyetin, topluluğun kalitesi, o topluluğu meydana getiren bireylerin kalitesi ile doğru orantılıdır.
            İnsigniateam, sanal alemde faal benzer forumların çok ötesinde. Bunun değişik sebepleri olabilir. Ama en önemli sebep bence insan kalitesi.
            İstisnalar kaideyi kuşkusuz bozmaz, siteyi yalnızca 'İlan Tahtası' gibi kullanan forumdaşlarımız yok değil. Ama kahir bir ekseriyet
            için ifade etmek gerekirse burada dostluk,arkadaşlık, karındaşlık, tasada ve sevinçte birlik, kısacası DİRLİK var.
            Bu yüzden iyi ki varsın İNSİGNİATEAM

Yorum

Benim örnek alıp imrendiğim bir dostluk-kardeşlik ortamı.

Bir çok forumlarda üyeliğim oldu fakat burada olan dostluk bağlarını bu kadar kalabalık bir şekilde tutan bir team görmedim.

Genelde sosyal platformlarda insanlar kendi menfaatleri,çıkarları doğrultusunda işler yapıyorlar. Fakat burada tamamen aksine her şey samimiyet, dostluk,kardeşlik için. Ciddi anlamda kolay bir şekilde toplanılacak bir grup değil. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi ederim. Bizlerinde sizler gibi güzel,samimi insanlar ile tanışmalara vesile kılmış.

Allah dostluklarınızı daim eylesin.

Yorum

2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Herşeyiyle kaliteli,seviyeli,hoşgörülü ve samimi insanların birbirini bulduğu bir dostluk ortamı..
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Şahsen tanışmasakta forumu takip ediyoruz, Youtube'da güreş videolarını, şirokko 1.6 180 beygir kapışmalarını, kartopu atmalarınızı biliyoruz Seviyeli neşeli bir grup. Allah devamını daim eylesin.

Arabayı bu forum sayesinde tanıdık. Aslında ben daha önceki aracı almadan sanırım 2011-12 gibi foruma denk gelmiştim. O zaman kayıt olmak/aracı almak nasip olmamıştı. Hatta aklımda kalan bir mesaj vardı: Bir arkadaş evin önünde kendisi cila falan yapmış resimlerini koymuştu, araba parıl parıl parlıyordu. Eskiden o aklımda kalmış.
                    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

"Aracimla ilgili yeni ne var?"demek.
                      Yeni insignia  1.6 170 sidi cosmo AT+sunroof beyaz.

Yorum

İşleniyor...
                      X