Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignianın koltuk kumaşları nano kumaş mı ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignianın koltuk kumaşları nano kumaş mı ?

Merhabalar arkadaşlar geçenlerde bir konunun için de koltuk kumaşları nano kumaş, leke tutmuyor temizlenmesi çok kolay olduğunu söylemişti bazı arkadaşlar. Bu konu hakkında detaylı bilgi almak istediğim için bu başlığı açtım eğer kumaşlar nano ise koltuk koruma uygulaması yapmaya gerek yok sanırım değilse döşeme koruma yaptırmayı düşünüyoruz döşeme bej olunca biraz dikkatli binmek gerekiyor

Ynt: insignianın koltuk kumaşları nano kumaş mı ?

nano olduğunu sanmam yada benim oğlan gerçekten iyi kirletiyor

Yorum

Nano nun kimyasal bir madde olduğunu belirtmek isterim, kumaş vb yüzeylere uygulanarak su tutmama ve kir tutmama gibi özellikleri
      vardır lakin belirli yıkamalardan sonra bu kimyasallar çıkar ve yüzey üzerinden kaybolurlar.

Bilgilerinize..
      İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

Su geçirmezlik özelliği bir durum söz konusu kumaşlarında. bir kaç damla döküp hemen silerseniz görmüş olursunuz hemen emilmiyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hikmetapaydin
          Nano nun kimyasal bir madde olduğunu belirtmek isterim, kumaş vb yüzeylere uygulanarak su tutmama ve kir tutmama gibi özellikleri
          vardır lakin belirli yıkamalardan sonra bu kimyasallar çıkar ve yüzey üzerinden kaybolurlar.

Bilgilerinize..
          . Teşekkürler bilgilendirmeniz için

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Absinthe
            Su geçirmezlik özelliği bir durum söz konusu kumaşlarında. bir kaç damla döküp hemen silerseniz görmüş olursunuz hemen emilmiyor.
            Anladım hemen emilmiyorsa kirler içe işlemiyor demektir temizliğide kolay olur sanırım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
              nano olduğunu sanmam yada benim oğlan gerçekten iyi kirletiyor
              . Abi zaten küçük varsa isterse kumaşlar hiç kirlenmeyen kumaş olsun onlar bile kirlenir kesin

Yorum

Merhabalar..

Ben aracımı alırken araştırmıştım..Cosmolarda kullanılan kumaş-deri kombinasyonu döşemeler nano kumaştır..Diğerlerini bilmiyorum..
                Benim döşemelerim nano kumaş..Şarap,meyve suyu gibi sıvılara karşı teflon gibi davranıyor,emmiyor..

Selamlar..
                2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Anladım teşekkür ederim şu cosmolarda ki yarı deri koltukları editionlara koymadılar koysalar kaçırmıyacaktık zaten de napalım artık

Yorum

İşleniyor...
                  X