Merhabalar arkadaşlar geçenlerde bir konunun için de koltuk kumaşları nano kumaş, leke tutmuyor temizlenmesi çok kolay olduğunu söylemişti bazı arkadaşlar. Bu konu hakkında detaylı bilgi almak istediğim için bu başlığı açtım eğer kumaşlar nano ise koltuk koruma uygulaması yapmaya gerek yok sanırım değilse döşeme koruma yaptırmayı düşünüyoruz döşeme bej olunca biraz dikkatli binmek gerekiyor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignianın koltuk kumaşları nano kumaş mı ?
Collapse
X
-
Ynt: insignianın koltuk kumaşları nano kumaş mı ?
Nano nun kimyasal bir madde olduğunu belirtmek isterim, kumaş vb yüzeylere uygulanarak su tutmama ve kir tutmama gibi özellikleri
vardır lakin belirli yıkamalardan sonra bu kimyasallar çıkar ve yüzey üzerinden kaybolurlar.
Bilgilerinize..İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hikmetapaydinNano nun kimyasal bir madde olduğunu belirtmek isterim, kumaş vb yüzeylere uygulanarak su tutmama ve kir tutmama gibi özellikleri
vardır lakin belirli yıkamalardan sonra bu kimyasallar çıkar ve yüzey üzerinden kaybolurlar.
Bilgilerinize..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AbsintheSu geçirmezlik özelliği bir durum söz konusu kumaşlarında. bir kaç damla döküp hemen silerseniz görmüş olursunuz hemen emilmiyor.
Yorum
-
Merhabalar..
Ben aracımı alırken araştırmıştım..Cosmolarda kullanılan kumaş-deri kombinasyonu döşemeler nano kumaştır..Diğerlerini bilmiyorum..
Benim döşemelerim nano kumaş..Şarap,meyve suyu gibi sıvılara karşı teflon gibi davranıyor,emmiyor..
Selamlar..2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme
Yorum
Yorum