Duyuru

Collapse
No announcement yet.

A RH (+) kan veya tronbosit ihtacımız vardır

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• A RH (+) kan veya tronbosit ihtacımız vardır

arkadaşlar merhaba.çok sevdiğimiz Haluk Tokay amcamız Şişli Etfal Hastanesinde Beyin Cerrahi Bölümü yoğun bakımda yatmaktadır.özellikle ara ara tronbosit ihtiyacı olmaktadır.tronbosit verebilecek arkadaşlarım aşağıdaki detaylardan bana veya Muhtar Çokar beye ulaşabilirler.şimdiden çok teşekkür ederim.

Tolga Canbaz :532 221 3503
    Muhtar Çokar :533 459 1916

saygı ve sevgilerimle...
    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Ynt: A RH (+) kan veya tronbosit ihtacımız vardır

Tronbosit nedir bilmiyorum ama kan grubum uyumlu, ihtiyaç var ise gelip verebilirim...

Yorum

tıbbi bir bilgi veremeceğim fakat kanın içinde yer alan sarı renkte bir sıvı.kanın pıhtılaşmasını sağlıyor bildiğim kadarıyla.özel bir makinesi var.Bir kolunuzdan kan alıyor.kanın içindeki trombositi ayrıştırıyor.diğer kolunuzdan kan vücudunuza tekrar veriliyor.aşağıdaki yazılı ifadeler alıntıdır.telefon numaranızı verirseniz ihtiyaç halinde sizi arayabilirim.sizde uygunsanız gerekli kan değerlerinize bakıldıktan sonra verebilirsiniz.hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim.

- Trombosit; kanama sırasında kanın pıhtılaşmasını sağlayan hücre parçalarıdır. Trombosit oranının düşük olması kanamaya yatkınlaştırırken, yüksek seviyelerdeki trombosit oranı da damarlarda ki kanın pıhtılaşmasını hızlandırmaktadır.
      - Trombosit Beyaz Kan vermenin Faydaları ve Zararları
      Soru:beyazkan vermenin bir zararı varmı
      - Trombosit Beyaz Kan vermenin Faydaları ve Zararları
      Cevap:Trombosit yani beyaz kan vermenin herhangi bir zararı bulunmamaktadır.Normal kan gibi verilir sonra kandan trombozit ayrılır ve kan geri bırakılır.Beyaz kan yani trombosit vermenin bir insana can vereceğini unutmayın ve bağıştan kaçınmayın

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Pm den yazıyorum numarımı, ihtiyaç halinde arayabilirsiniz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
          Pm den yazıyorum numarımı, ihtiyaç halinde arayabilirsiniz...
          numaranızı kaydettim.gerek olursa arayacağım size.hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim.saygı ve sevgilerimle...

Yorum

arkadaşlar mesaj yazarsanız okuyamayacığım bu andan itibaren.Cep telefonundan bana ulaşabilirsiniz (532)221 35 03 .

Yorum

Allahtan acil şifalar
              Geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Allah şifalar versin ben bir kere vermiştim Trombosit kan
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Acil şifalar dileirm. Kan grubum uymuyor ancak eğer kan alışverişi yapıyorsa hastane bende verebilirim.
                  2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
                  2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

Hastaya geçmiş olsun
                    Kan vereceklerin dikkatine;
                    7 gün içerisinde ağrı kesici ve antibiyotik almamış olmalısınız,
                    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                    [center]

Yorum

2 Kişiye trombosit vermiştim.. İkiside öldü..
                      2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Bende yardımcı olmak isterim, kanım uyuyor. Trombosit önemli bir konu, kardeşimde yaşadığımız için iyi biliyorum. Bu taraflardan gidecek olan varsa beraber geçelim, kan verdikten sonra pek iyi durumda olmuyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MERCAN41
                          2 Kişiye trombosit vermiştim.. İkiside öldü..
                          :P
                          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                          [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            Allahtan acil şifalar
                            Geçmiş olsun
                            teşekkürler.
                            Orjinal yazı sahibi: sakdag
                            Acil şifalar dileirm. Kan grubum uymuyor ancak eğer kan alışverişi yapıyorsa hastane bende verebilirim.
                            çok teşekkürler duyarlı davranışınız için.kan değişimi mümkün değil.
                            Orjinal yazı sahibi: Sufy
                            Hastaya geçmiş olsun
                            Kan vereceklerin dikkatine;
                            7 gün içerisinde ağrı kesici ve antibiyotik almamış olmalısınız,
                            teşekkürler.
                            Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
                            Bende yardımcı olmak isterim, kanım uyuyor. Trombosit önemli bir konu, kardeşimde yaşadığımız için iyi biliyorum. Bu taraflardan gidecek olan varsa beraber geçelim, kan verdikten sonra pek iyi durumda olmuyorum
                            teşekkürler Çağrı .her an gerek olabiliyor.gerek olduğunda rahatsız edebiliriz seni.

Yorum

İşleniyor...
                            X