Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2012 insignia sitil paket

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2012 insignia sitil paket

2012 sitil paket insignia 2014 stilpaket insigniadan daha donanımlı benmi yanlış arabalara bakıyorum acaba

Ynt: 2012 insignia sitil paket

Orjinal yazı sahibi: tugi81
    2012 sitil paket insignia 2014 stilpaket insigniadan daha donanımlı benmi yanlış arabalara bakıyorum acaba
    . Hangi donanımlar mesela yanlış bilmiyorsam 2014 ler daha dolu en basitinden kocaman dokunmatik renkli ekranı var aynı anda afl de alabiliyorsun , bizim 2012 lerde navi ve afl aynı anda olmuyordu :/

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tugi81
      2012 stil paket de ne olduğunu söylersen farkları söyleyebilirim.
      INSIGNIA 1.6 XHT 170 HP Active Select + Cosmo + Stil paket (deri koltuk, BOSE ses, 19 jant)
      tmr
      Custom yazılım 205 bg, Sprintbooster
      K&N kutu içi hava filtresi, OPC Pedal kiti
      OPC yan sinyal çerçeveleri, Led iç aydınlatmalar

Yorum

Yani şöyle 2012 baz edition elegance'a full stil paketlerle artı olarak : afl ,sunroof,blutoeth(normal edition elegancede de olabilir ) 18 inç jant , elektronik bel ve yükseklik ayarlı koltuklar ve ön koltukların başlıkları farklı oluyor , köpek balığı radyo anteni diye biliyorum ( afl almayıp navigasyon alabiliyorsun )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ç.mustafa
          Yani şöyle 2012 baz edition elegance'a full stil paketlerle artı olarak : afl ,sunroof,blutoeth(normal edition elegancede de olabilir ) 18 inç jant , elektronik bel ve yükseklik ayarlı koltuklar ve ön koltukların başlıkları farklı oluyor , köpek balığı radyo anteni diye biliyorum ( afl almayıp navigasyon alabiliyorsun )
          2014 stil pakette cosmo donanıma ek olarak 9 hoparlörlü bose ses sistemi, 19 inç jant, deri koltuk döşeme ve sürücü yolcu koltuk ısıtması
          INSIGNIA 1.6 XHT 170 HP Active Select + Cosmo + Stil paket (deri koltuk, BOSE ses, 19 jant)
          tmr
          Custom yazılım 205 bg, Sprintbooster
          K&N kutu içi hava filtresi, OPC Pedal kiti
          OPC yan sinyal çerçeveleri, Led iç aydınlatmalar

Yorum

ben opelin sitesinde 2014 lerin cocma onanımını göremedim afl fa sadece 1.6 cosmalarda va gözüküyo yinede çpk tşklerr

Yorum

İşleniyor...
            X