Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AFL Far göz alma sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: AFL Far göz alma sorunu

Orjinal yazı sahibi: denz
    Yapamayanlar için bu ayar illa serviste mi yapılmalı yoksa bu işi yapan herhangi bir yer olabilir mi?
    Servisler ya önemsemiyor ya da beceremiyor ben şimdilik düzelttim ama tabiki yine makinaya bağlatıp tam ayar yaptırmak istiyorum dışardaki normal far ayarı yapanlar bi-xenonları da bu şekilde ayarlayabiliyorsa onlar daha özenli yapıyorlar onlarda yaptırırım.Dışarda yaptırırsanız haberinizi bekliyorum.
    1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
      Valla bu yöntemi öğrendiğim ii oldu ama servise uğramıstım aynen sorun olmadığını söylemişlerdi banada.... gece uzun yolda selllektör çeken çok oldu .. Sellektörü gördüğümde direk uzunları veriyorum gözüne... Bence diğer araçların farlarında bi ayarsızlık var insignia yı gördüklerinde neye uğradıklarını şaşırıyorlar.. ihihi. Hocam uzunları olayı verme olayı çok iyimiş o olayı bende yapıyorum bazı cinsler kısaya almamakta inat edince ) yanlız afl nin uzunlarıda maşallah adamın gözünü şaşı eder

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Eğer Farlarınız ayarsız ise olabilir işin doğrusu serviste iyice kontrol ettirmek ama servis uzak diyorsanız düz bir zeminde düz bir duvara karşı farlarınızı açın ve elinize bir tornavida alarak far üzerindeki ince ayar işlemini yapabilirsiniz ama dikkatli olun kaş yapayım derken göz çıkarmayın

tornavida=alyan anahtarı
        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
        [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cit_38
          Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
          Benide bu far ayarı uğraşına sokanda servis olmuştu, 2010 yılında araç yeni iken farlar garantiden buğulanma nedeniyle değişti serviste, ayarını yapamamışlardı, servise tekrar ayar için gittim ancak yine yapamadılar, bende bi gece düz bi zemin ve duvar bulup verdim ayarı, ondan sonra bidahada ellemedim...
          Çok teşekkür ederim hasan hocam biraz önce dışardan geldim.Bulunduğum yer itibariyle uygun duvar bulamadım ama karanlık ortamda zemine yansıyan görüntüyle ayar çekmeye çalıştım önce çok kısa oldu bir ara servis gerekli yazısı bile çıktı sonra orta yolu buldum birde deneme için karayollarında gelmekte olan kurbanlar seçtim gözlerini alacak mı diye kimse sellektör atmadı teşekkür ederim.Bozuk yollar mı bozdu nedir anlamadım birde deneyecek arkadaşlara uyarım ayar verilen yer plastiği bozulmaya müsait tornavidanız tam otursun benimki tam oturmadı biraz plastiğin dişlerini yedi.
          Tebrikler clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cit_38
            Orjinal yazı sahibi: aton1981
            Bende yemeye başladım sellektör. Durduk yere olmaya başladı.
            Benimki de iyiydi hocam dün gece yola çıkınca fark ettim biraz araştırdım bozuk yollar ayarı bozuyormuş.

müsait zamanda kendim bir ayar yapacağım. Böyle olmaz : ) Yolda sellektörcülük oynuyoruz.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
              Valla bu yöntemi öğrendiğim ii oldu ama servise uğramıstım aynen sorun olmadığını söylemişlerdi banada.... gece uzun yolda selllektör çeken çok oldu .. Sellektörü gördüğümde direk uzunları veriyorum gözüne... Bence diğer araçların farlarında bi ayarsızlık var insignia yı gördüklerinde neye uğradıklarını şaşırıyorlar.. ihihi.
              Orjinal yazı sahibi: ç.mustafa
              Hocam uzunları olayı verme olayı çok iyimiş o olayı bende yapıyorum bazı cinsler kısaya almamakta inat edince ) yanlız afl nin uzunlarıda maşallah adamın gözünü şaşı eder
              olsun abi şaş olsun millet alışmış eski farlara kör topal yolculuk yapmaya...

bizim farların hiçbir suçu ykk.. adam selleği yapınca verecen gözüne gözüne uzunu .... bu nedir yavv hep bizmi ayar yapacaz... Far ne yapsın gelen insignia kardesim herkes ayağını denk alsınn.. ihihi ihihi

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

ince ayar için sanayide bu normal farlar için kullanılan cihazlar ile ayar yaptırsak oluyor mu?Yoksa bi-xenonun ayarı için cihaz farklı mıdır?Servis şuan için biraz uzak kalıyor.Birde manuel modda ayar yaptığımdaki ayarla autoya geçtiğimdeki ayar farklı oluyor manueldeki ayar standart bir ayar tutturup sonra auto kendine göre mi ayarlıyor çalışma mantığı nedir tam olarak anlayamadım.
                1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri

Yorum

İşleniyor...
                X