Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeniden insignia ile tekrar merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yeniden insignia ile tekrar merhaba

Eski bir insignia kullanıcısıydım. 1.6 t edition ardından rcz ve crv serüveninden sonra tekrar 2,0 cdti ile buluştum. Arada sırada tekrar girmeye çalışırım foruma. Hemen bir iki sorum olucak,
    Aracım 2012 model 2.0 CDTİ EDİTİON MODELİ

1.si otomotik şanzumanları nasıl ? Nasıl bakım yapmalı
    2.si 47.bin km de bakım zamanı ve maliyetleri nasıl
    3.olarak da manisa da opel servisini kullanan bilen var mı ?

Ynt: yeniden insignia ile tekrar merhaba

Hayırlı olsun
    2015 leon fr

Yorum

Tekrar hayırlı olsun
      Bakımları kitaba uygun ve sevislerinde yaptırın yeter
      Manisa'yı bilmiyorum
      Ama İzmir Bornova'da çok büyük bir yer var
      Biraz da yolda keyif yaparsınız
      O bölgedeki arkadaşlar destek verecektir

Yorum

Hayırlı olsun, 2.0 cdti active select şanzıman şuana kadar bi sorununu duymadım, yalnız vites geçişleri biraz yavaş olduğunu biliyorum, bakım 45 bin yapıldıysa 60 bin kmbakımına kadar kullanabilirsiniz, 45 binde yağ, filtreler değişir, 60 binde extra triger değişir, ancak 2.0 dizel motorda triger zincirlimi yoksa kayışmı emin değilim, zincir ise değişim olmaz,kayış varsa ise değişim olmak zorunda, manisadaki servisleri maalesef bilmiyorum...

Yorum

kayış var servis 60.000 bakımda (emin değilim ama yüksek ihtimal) trgiger kayışı değiştirmiyor ilerdeki km bakımlarında değiştiriyor
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

1,6 t motorda 60 bin idi ama dahx sonra 90 bine çektiler sanırım bende emin değilim

Yorum

Aracınız hayırlı olsun

Yorum

Yorumlar için teşekkürrler. Daha işten güçten tam inceleme fırsatım olmadı. Manisa yı sormamdaki sebep kayınpeterim orda oturuyor. Ziyarete gittiğimde işimizide hallederiz. Sanırsam garantisi bitmiş olabilir. Ozaman sanayide kendim yaptırtırım bakımları yedek parçacıyım nede olsa Ama bugüne kadar servise girdiyse devam ederim. En azından benden alıcak kişinin içi rahat eder. Zamanla tekrar tekrar görüşürüz inşallah. Daha önceden Eskişehir buluşması olmuştu kaılamamıştım inşallah yenisi olursa katılmak isterim.

Yorum

İşleniyor...
                X