Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YENİ OPC GÖRÜNÜMLÜ İNSİGNİA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• YENİ OPC GÖRÜNÜMLÜ İNSİGNİA

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...58048162/detay YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
    Opel İnsignia 1.6 TURBO Edition Elegance Cylone Multimedya System

Ynt: YENİ OPC GÖRÜNÜMLÜ İNSİGNİA

Böyle 'damdan düşer gibi' başlık açılmaz;önce 'TANIŞMA' faslı ile kendinizi tanıtırsanız daha isabetli olur

Yorum

Amaç belli Şaman bey.
      Arkadaş satış amaçlı girmiş.
      Hayırlı satışlar diyelim. Boşverin.
      Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
      Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

bence bu arkadaş bu aracı almak istiyor ve bize soruyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bence yeşillik olsun diye başlayayım dedi bir yerden
          İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
            Böyle 'damdan düşer gibi' başlık açılmaz;önce 'TANIŞMA' faslı ile kendinizi tanıtırsanız daha isabetli olur
            Orjinal yazı sahibi: FacomX
            bence bu arkadaş bu aracı almak istiyor ve bize soruyor

Orjinal yazı sahibi: BRK
            Amaç belli Şaman bey.
            Arkadaş satış amaçlı girmiş.
            Hayırlı satışlar diyelim. Boşverin.
            Orjinal yazı sahibi: hikmetapaydin
            Bence yeşillik olsun diye başlayayım dedi bir yerden
            bence üstüne fazla gitmeyelim

Yorum

Arkadaş imzasında kendi aracını belirtmiş, hemen kötü düşünmeyin bence

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bülent
                Kimse yorum yapmamış ihihi İlk yorum benden olsun
                Araç çok iyi (eee?)

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

140bin tl mi ohaaaa!,, gerçek opc alırım bizim kasa 100 kat iyi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Başkalarına ait mallar hakkında yorum yaparken çok cüretkar davranıp baya bol keseden konuşuyoruz.
                    Araca sadece navi ve sanrouf eklendiğinde 161.000 tl (indirimli fiyatı 148.000 tl ) oluyor, araçtaki diğer özellikler ve sonradan eklenen modifiye parçalar jantlar lastikler opc tamponlar felan hariç.
                    http://www.opel.com.tr/opel-serisi/s...r.html#summary

Opel Insignia, Cosmo, 2.0 DTH 160 HP AWD, "Active Select" Otomatik Şanzıman
                    153.381,00 TL
                    Renk Power Kırmızı
                    0,00 TL
                    Model Quantum/Atlantis/Jet Siyah
                    0,00 TL
                    Jant 18 " Hafif Alaşım Jantlar
                    0,00 TL
                    Opsiyonlar ToggleIntelliLink NAVI 900 Bilgi ve Eğlence Sistemi (8" Dokunmatik Renkli Ekran) 4.750,00 TLSunroof 2.856,78 TL
                    Seçilen opsiyonların Tavsiye edilen toplam perakende fiyatı 7.606,78 TL
                    Anahtar Teslim Perakende 160.987,78 TL
                    Tavsiye Edilen perakende Kampanya 12.966,00 TL
                    Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyat 148.021,78 TL

Elimize vicdanımıza koyup, bu aracın sahibi biz olsaydık ,2014 model 5.000 km de + bu eklentileri olan araca ne yazardık diye düşünüyorum.
                    Araç gayet güzel ve baya uğraş vererek başarılı bir şekilde modifiye edilmiş.
                    Keyifli forumlar.....
                    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Fiyatı çok yüksek bi turbo olsa belki alınabilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
                        Başkalarına ait mallar hakkında yorum yaparken çok cüretkar davranıp baya bol keseden konuşuyoruz.
                        Araca sadece navi ve sanrouf eklendiğinde 161.000 tl (indirimli fiyatı 148.000 tl ) oluyor, araçtaki diğer özellikler ve sonradan eklenen modifiye parçalar jantlar lastikler opc tamponlar felan hariç.
                        http://www.opel.com.tr/opel-serisi/s...r.html#summary

Opel Insignia, Cosmo, 2.0 DTH 160 HP AWD, "Active Select" Otomatik Şanzıman
                        153.381,00 TL
                        Renk Power Kırmızı
                        0,00 TL
                        Model Quantum/Atlantis/Jet Siyah
                        0,00 TL
                        Jant 18 " Hafif Alaşım Jantlar
                        0,00 TL
                        Opsiyonlar ToggleIntelliLink NAVI 900 Bilgi ve Eğlence Sistemi (8" Dokunmatik Renkli Ekran) 4.750,00 TLSunroof 2.856,78 TL
                        Seçilen opsiyonların Tavsiye edilen toplam perakende fiyatı 7.606,78 TL
                        Anahtar Teslim Perakende 160.987,78 TL
                        Tavsiye Edilen perakende Kampanya 12.966,00 TL
                        Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyat 148.021,78 TL

Elimize vicdanımıza koyup, bu aracın sahibi biz olsaydık ,2014 model 5.000 km de + bu eklentileri olan araca ne yazardık diye düşünüyorum.
                        Araç gayet güzel ve baya uğraş vererek başarılı bir şekilde modifiye edilmiş.
                        Keyifli forumlar.....
                        kesınlıkle katılıyorum. şu an kendımden utandım. yazdıgım yazıdan ötürü özür dilerim. ama biturbo değil

Yorum

İyi Para, Hem de Çok İyi. Ancak Aynı Donanım Diğer Meşhur 3 lü Almandan (BMW,MERC, AUDI) Birinden Tercih Edilseydi Fiyat Ne Olurdu Diye Düşününce, Bedava Demek Geliyor İçimden. OPC Ekstraları da Cabası.
                          İyi Forumlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                            İyi Para, Hem de Çok İyi. Ancak Aynı Donanım Diğer Meşhur 3 lü Almandan (BMW,MERC, AUDI) Birinden Tercih Edilseydi Ne Olurdu Diye Düşününce, Bedava Demek Geliyor İçimden. OPC Ekstraları da Cabası.
                            İyi Forumlar.
                            abi yazını okurken tam farklı bi yöne gidiyodum ki açıklamayi sona yapmışsın tşk ediyorum..bu araca vereceğin parayı merc bmw audi ye verseydin dceksin sandim ama yanilmışım..araç on numara başarılı gerçekten insignia bulunduğu segmentin çok aşagisi fiyatlara satiliyor..hayirli satislar dyelim

Yorum

Aracın kötü olduğu söylemedim, aksi halde bu aracın eski modelini alıp hala çok beğenerek kullanmazdım ben o fiyata satılmasının çok zor olduğunu söyledim.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                              X