Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İç Kapı Kolu Led Aydınlatması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İç Kapı Kolu Led Aydınlatması

Değerli Üyeler,

İnsigniaların kapı iç kollarında normalde led olduğunu öğrendim ancak benim aracımda, kapı kollarının alt kısmında küçük delikler var ve ışık yanmıyor. Bu ledler sadece cosma araçlara mı özel? Bir de ayak bölümü ve arka kapı yer aydınlatmaları insignialarda yok mu? Teşekkürler.
    Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance Siyah, Sunroof Paket, 18' Jant

Ynt: İç Kapı Kolu Led Aydınlatması

Cosmolarda var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Cevap için teşekkür ederim ancak tavan lambasına ambiyans ışığı konulmuş, buraların pas geçilmesi ilginç. Peki servisten bu bölümlere led taktırabilir miyim?

Yorum

Ayak bölümü aydınlatma var önde ded
        Orjinal yazı sahibi: mbs1905
        Değerli Üyeler,

İnsigniaların kapı iç kollarında normalde led olduğunu öğrendim ancak benim aracımda, kapı kollarının alt kısmında küçük delikler var ve ışık yanmıyor. Bu ledler sadece cosma araçlara mı özel? Bir de ayak bölümü ve arka kapı yer aydınlatmaları insignialarda yok mu? Teşekkürler.
        . Bizim aracımız edition elegance ön tarafta ayak bölümü aydınlatması var bide ön kapılarda gözler aydınlatan kırmızı ledler var ,tutmaçlarının altında sanırım ve tavan aydınlatmalarında arka ve önde kırmızı ledler var . arkada tavan hariç başka aydınlatma yok yanlış hatırlamıyorsam

Yorum

Dediklerinizden sadece kapı tutamaçlarının orda ki ledler yok. Yerlerinde delik var ama ışık yanmıyor. Diğerl dedikleriniz aracımda var.

Yorum

Tutmaçların ordaki dediğim ledler ön kapıda ki saklama gözlerini aydınlatıyor bütün insignialar da var bildiğim servise gösterin bence

Yorum

İşleniyor...
            X