Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cosmo gibi ama değil ??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• cosmo gibi ama değil ??

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...57868178/detay arkadaşlar ilanlara bakarken denk geldim 1.4 turbolar da böyle bir opsiyon var mı ? sanırım yurt dışından getirme

Ynt: cosmo gibi ama değil ??

-*poıu"121",-ğ*p0oıuoii
    7
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ç.mustafa
      http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...57868178/detay arkadaşlar ilanlara bakarken denk geldim 1.4 turbolar da böyle bir opsiyon var mı ? sanırım yurt dışından getirme
      Ne gibi bir opsiyon ? Perdemi ?

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Koltuklar yarı deri ve perde ayrıca piano black iç döşeme

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bu nasil bir arac anlamis degilim
          2015 leon fr

Yorum

AFL olmadıktan sonra nabiim .. :S
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Adam özel üretim yazmışş.. 1.4 lerde simdiye kadar yarı deri koltuk+ perde görmedim.. Stil paketlerinde bile böyle bir seçenek yok..
              ya dediğiniz gibi yurdışından getirtme yada kendisi yaptırmış olabilir..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
                Orjinal yazı sahibi: ç.mustafa
                Ne gibi bir opsiyon ? Perdemi ? Yarı deri koltuk tamamen elektrikli koltuklar ayrıca perde arka kapı içi tutmacı metal piano ahşap kaplama sanırım adı tam bilmiyorum krom kapı kolları cosmo jantı

Yorum

Bence de yurt dışından getirme aslında deri koltuk opsiyonu 1.4 lerde olsaymış keşke çok iyi görünüyor

Yorum

İşleniyor...
                  X