Duyuru

Collapse
No announcement yet.

araç önerisi...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• araç önerisi...

sıfır araç düşünüyorum max 120000 tl lik ama bir türlü karar veremedim en yakın olduğum seçenekler vw cc 1.4 tsi yada ikinci el BMW 3,20 ed. BMW ikinci el olacağından biraz tereddütlerim var.sıfır araç almak istiyorum o kadar para verdikten sonra bu yüzden sizden de bir fikir almak istiyorum şimdiden herkese teşekkürler.

Ynt: araç önerisi...

BMW 3.20 ed yerine birkaç yaşlı, 2.0 cdti 160 hp dizel otomatik İnsignia öneririm.
    3.20 BMW ile kıyaslanmayacak kadar dolu, yine kıyaslanmayacak kadar hesaplı.

Yorum

Insıgnayı sattığım için farklı bişeyler düşünüyorum 2 insignia yeterli gibi

Yorum

audi a3 sedan ve mercedes cla yada bakabilirsiniz. mazda 6 da olabilir.
        2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Bmw nin üstüne tanımam bence temiz bir 2010 model 520d çok iyi gider.

Yorum

5.20D benim de gözdem. : )
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ben olsam yeni insignia 2.0 cdti 195 hp alırdım...ne 3.20 ne 5.20 nede cla...o kdr para verip ikinci el alacagima 0 biturbo insignia yakışır abime..fiyatina göre performans olarakta özellik olarakta en iyi araba..1.6 180 hp kullanicisiyim bu araba hakkini veriyosa 195 biturbo ayri bi camiadir kendi görüşüm

Yorum

Kesinlikle 5.20 d eğer sıfır km alıcaksanız a3 sedan a bir bakın derim

Yorum

İnsignia misyonunu doldurmuş ise abisi olan 5.20 iyi gelir diye düşünüyorum.
                  İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

Orjinal yazı sahibi: UtkuAktas
                    Bmw nin üstüne tanımam bence temiz bir 2010 model 520d çok iyi gider.
                    Biraz daha büyümen lazım senin

Yorum

BMW f10 520d veya 520i ed- ya da biturbo insignia

Yorum

Insigniadan sonra 320 iyi olmaz donanim cok zayif ben o hataya bir kere düştüm bos bir bmw ye 120binlira vermek iyi degil yerinizde ilsam o kadar paraniz var ise birazdaha katin 520i alin derim dizel e gerek bile yok 520 alamiyorsaniz biraz bekleyin yeni c serisi Mercedes alin ama gozunuz hep insigniada olacak 3 kati fazla para verip ayni zevki yasiycaksiniz
                        2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                        X