sıfır araç düşünüyorum max 120000 tl lik ama bir türlü karar veremedim en yakın olduğum seçenekler vw cc 1.4 tsi yada ikinci el BMW 3,20 ed. BMW ikinci el olacağından biraz tereddütlerim var.sıfır araç almak istiyorum o kadar para verdikten sonra bu yüzden sizden de bir fikir almak istiyorum şimdiden herkese teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
araç önerisi...
Collapse
X
-
Ynt: araç önerisi...
Ben olsam yeni insignia 2.0 cdti 195 hp alırdım...ne 3.20 ne 5.20 nede cla...o kdr para verip ikinci el alacagima 0 biturbo insignia yakışır abime..fiyatina göre performans olarakta özellik olarakta en iyi araba..1.6 180 hp kullanicisiyim bu araba hakkini veriyosa 195 biturbo ayri bi camiadir kendi görüşüm
Yorum
-
Ynt: araç önerisi...
Insigniadan sonra 320 iyi olmaz donanim cok zayif ben o hataya bir kere düştüm bos bir bmw ye 120binlira vermek iyi degil yerinizde ilsam o kadar paraniz var ise birazdaha katin 520i alin derim dizel e gerek bile yok 520 alamiyorsaniz biraz bekleyin yeni c serisi Mercedes alin ama gozunuz hep insigniada olacak 3 kati fazla para verip ayni zevki yasiycaksiniz2015 leon fr
Yorum
Yorum