Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Iphone 4 Bluetooth Kullanımı Hk

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Iphone 4 Bluetooth Kullanımı Hk

Arkadaslar yeni bir iphone 4 aldım, dün aracta kullanmayı denedim ancak telefonda bloetooth'u acmama ve uzun süre beklememe rağmen arac'ın bluetooth özelliğine bağlanamadı. Aracın bluetooth özelliğinden faydalanmak için tam olarak iphone'da hangi işlemleri yapmak gerekiyor, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Tesekkurler.

Ynt: Iphone 4 Bluetooth Kullanımı Hk

iphone bluetooth özelliğin sadece apple ürünleriyle paylaşır araçla paylaşmaz
    Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

Slm.
      Iphone un bluetooth unu yanlızca telefon özelliğinde kullanabilirsiniz. Çok ta güzel çalışıyor. Yani handsfree olarak aracın içinde konuşa konuşa gidiyorsunuz..Tek tehlike sevgiliniz yanınızdayken diğerinin araması insignia nın içine oturur oturmaz DVD 800 sistemi cihazı hemen yakalıyor ve ekranda telefon ile ilgili işe yarıyacak tüm özellikleri gösteriyor..(rehber, son arama, gelen giden aramalar vs.)Sadece yapacağınız araçtan uzun süreli indiğinizde iphonun bluetooth özelliğini kapatmanız, aksi halde enerji harcıyor. Eğer aracınızda usb girişine, yine iphone un ara bağlantı kablosunu bağlayarak hem sarj olmasını sağlarsınız hemde içindeki müzik dosyalarını tanıdığı için usb bellek teki gibi müzik dinleyebilirsiniz. Bu arada bluetooth özelliği ile telefonda çalışmaya devam eder... Tabii bütün bunların olması için telefonunuzu yani iphone unu DVD 800 sisteme tanıtmayı unutmayın

Yorum

Tayfun bilgi için teşekkürler andaki sorun zaten benim iPhone'u dvd800 sistemine nasıl tanıtacağım,zaten onu beceremedim.normalde bluetoothu açtığımda direk tanıması gerekmiyor mü?

Yorum

iPhone 2 var bende.sadece bluetooth u açtım direk tanımışdı.Rehberi görüp sadece arama yapabiliorum yada gelenleri cevaplayabiliyorum.Fakat son aramalar nasıl çıkıyor?
          2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit

Yorum

arkadaslar forumda bu konuda yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Yorum

iphone üzerinde bluetooth açtiktan sonra aygit aramasina izin verin. ve araci buldugunda üzerine tıklayip eşleştirin.sonra bir şifre isticektir.eger daha onceki telefonunuzda bir şifre belirlediyseniz tekrar o şifreyi isticektir.yok belirlemediyseniz yeni bir şifre oluşturun.bu şifreyi hatirlamiyorsaniz saniyorum config den telefon ayarlari kısmında bluetooh altinda görebiliyordunuz menude.
              Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

Baktim baktim konu accak yer bulamadim iphone 4 kullaniyorum ust tusum bozuldu basmiyo aranizda daha once bu sorunu yasayan yada cozumunu bilen varmi
                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Benimde ust tusum bozulmustu gecen sene telefoncu ya yaptirtmistim net hatrlamiyorum maliyetini 2 saat telefonsuz kaliyosun o kadar
                  2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

bende de ıphone 4 var ama geveyli yani yurt dışında gelme ama ben araçta bluetoothla konusabılıyorum yanı sorunuz buysa bluetooth açtım confıng telefon ayarlarından cıhaz ekle dedım buldu eşleştirdim oldu yani
                    Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Bende de 2 aydır iphone5 aldım ama Bluetooth'a bağlanamıyorum (Necvox)

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Necvox U açıp bluetooth ıygulamasını aç aygıt ara veya buna benzer bir menü adımından bu özelliği aktif etmen gerek.
                        O arada da iphone Bluetooth açıp bağlanmaya dene.
                        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                        X