Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aydınlanması gereken bir soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: aydınlanması gereken bir soru

Avrupa da o 2000 model mercoları bmwleri 3.000 Euro'ya satıyorlar insignia 2. El 12.000 Euro falan bu ülkedeki vergi ve zihniyet yüzünden oluyor işin özü 2000 model mercedese binmenin tek yararı masaya mercedes anahtarı koymak olabilir

Yorum

Sen konuşulanlara aldırma, herkesin arabası kendine güzel gelir.
      Ancak en güzeli tabiki tartışmasız INSIGNIA
      (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Arkadaşlar merhaba,

1 aydır insignia sport tourer kullanıyorum.Konya dan birkaç kez Antalya ya gittim.
        Aracın yol tutusu,performansı,konforu tartışılmaz.Fiyatı ile kıyaslandığında sağladıgı fayda ,bahsi geçen araçlardan kat kat daha fazla.

Babam 5.20d kullanıyor,araç çok güzel.Özelliklerimiz birbirine çok yakın.Benim aracımın 3 katı fiyatına biniyor o araca.Ki araç 2013 model.

2000 model ve hatta 2010 ve altı ( fiyat aralığı açısından) tercih edilmesinin tek sebebi ; bmw yada mercedes e biniyorum demek için olabilir.
        HeR YeNi GüN,TaZe BiR BaŞLaNGıÇTıR...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DemiR
          Arkadaşlar merhaba,

1 aydır insignia sport tourer kullanıyorum.Konya dan birkaç kez Antalya ya gittim.
          Aracın yol tutusu,performansı,konforu tartışılmaz.Fiyatı ile kıyaslandığında sağladıgı fayda ,bahsi geçen araçlardan kat kat daha fazla.

Babam 5.20d kullanıyor,araç çok güzel.Özelliklerimiz birbirine çok yakın.Benim aracımın 3 katı fiyatına biniyor o araca.Ki araç 2013 model.

2000 model ve hatta 2010 ve altı ( fiyat aralığı açısından) tercih edilmesinin tek sebebi ; bmw yada mercedes e biniyorum demek için olabilir.

bu

Yorum

İnsigna'şk

Yorum

Bizim milletin alışveriş alışkanlıkları hep yokluklara göre şekillenmiş. kısaca açarsak: ben kendimden biliyorum. biz ilk aracımızı 1991 yılında almıştık. 1972 ford consol mu neydi. yani alabileceğimiz araba anca oydu. biz lada samara lara bile "arabaya bak, ne güzel" derdik. Mercedes ve Bmw hayallerimize bile sığmayacak kadar lüks ve ulaşılmazdı. gözümüzde öyle büyütmüştük o markaları. bu bakış açısının biz ve bizden önceki nesillerde az-çok olduğunu düşünüyorum. tabi durum bu olunca uzun yıllar bir marka baskısı oluştu. bu tabi benim şahsi görüşüm. şimdi bu markalar öyle yer etmişki gönüllerde adam bu psikoloji ile 2000 model BMW yi tercih ederim diyebiliyor.
              bu durum bence tamamen ulaşılamaz hayallerin ucundan da olsa tutabilme duygusundan kaynaklanıyor.

(ayrıca o markalar hakikaten güzel araba üretiyor. bir BMW 5.20 olsa çok da fena olmazdı. ama 1990 lardan 2000 li yılların başından kalma bir aracı yeni bir insignia ile kıyaslamak herhalde akıl tutulması olabilir.)
              MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

İşleniyor...
              X