Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aydınlanması gereken bir soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• aydınlanması gereken bir soru

geçenlerde (daha öncede benzeri konulare olmustu) bazı arkadaşlarla muhabbet ederken konu açıldı arkadaşın 2000 model mercd var diğerinin 2001 bmw si çakal kasa mı neymiş çok anlamıyorum var araçlarını öve öve bitiremediler neden insg aldın o paraya daha yaşlı bmw al merc al volvo al audi al vs premium markaları saydılar konu sonra aldı başını gitti benim merak ettiğim konu şu tamam kabul ediyorum merc bmw volvo audi vs premium markalar iyi araç üretiyorlar sağlamlar teknoloj gelişmiş vs ama 2000 model bir merc 2010 model insg kıyaslanır mı bu araçlarda ne var sürüş esnasında bunları vazgeçilşemez yapan adam sıfır insg alacagıma 2000 model bmw bilmem ne alırım diyor ya herşeyi geçtim korozyon diye birşey var parçaların yıpranması teknoloj değişmesi var bu olay genç güzel ama acemi kadını değilde yaşlı alımlılığı bitmiş ama tecrübeli bir kadını tercih etmek gibi bu araç markalarında olupta normal d segment araçlarda olmayan ne var şu gerçek bu araçların yeni kasaları güzel ama 2014 modelle 2000 model kıyaslaması anlamsız fiyatları da öyle ucuk adam volvo s40 d segment diyor senin insg iyi diyor hız sabitleyicisi bile yok ki bu araç 2008 mi ne modeli benim şahsi düşüncem premium markanın ucuz eski başkasının eskittiği arabasına bineceğine insg mondeo passat vs gibi normal markaların üst sınıf d segment yeni araçlarına binmek heryönden daha akıllıca yanılıyor muyum sizce bu premium markaları kullanmıs arkadaşlar bu premiumların ne vazgeçilmezlikleri var açıklarsa sevinirim ben doğrusu kullanmadım

Ynt: aydınlanması gereken bir soru

ona tek söyleyeceğiniz şey şu olmalı; Siz hiç İNsignia ya bindiniz mi? ve yolculuk yaptınız mı?
    Bu yeter ona.
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Sürüş dinamikleri olarak Insignia segmentindeki premium markalar dahil çoğu araçtan daha iyidir.

Fakat konfor konusuna gelince de iş tam tersi oluyor.

Premium markanın bana göre mantıklı tek yanı , satarken 2. elinin iyi olması..

Geri kalan herşey göreceli kavramlardır bunun ile ilgili kesin bir yargı olamaz.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
        ona tek söyleyeceğiniz şey şu olmalı; Siz hiç İNsignia ya bindiniz mi? ve yolculuk yaptınız mı?
        Bu yeter ona.
        +10

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
          bu olay genç güzel ama acemi kadını değilde yaşlı alımlılığı bitmiş ama tecrübeli bir kadını tercih etmek gibi
          Zevkler ve renkler kardesim zaten sen olayı çözmüşsünn..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

1-3 yaşındaki bi insignia, 10 yaşındaki bir mersedes, bmw yada audi den her konuda daha iyidir...

Yorum

Bu durum sadece marka sempatizanlığından ibaret. Bir arkadaşımda 2000 model BMW 520 var, gerçekten konforlu bir araç. Ancak artık 200.000km'yi devirdiği için sürekli sanayide. Bu durum sadece arkadaşın arabası için geçerli olabilir fakat aracı bütün olarak düşündüğünüzde yeni aracın diriliğini hiç bir şey vermez. Tabi nihayetinde yukarıda bahsedildiği üzere zevk ve renk olayı. Unutulmaması gereken bir şey daha var, hiç kullanılmamış bir lastiğin bile raf ömrü 4 yıl ise, isterse 10.000km'de olsun 2000 model bir aracın zaman içerisindeki aşınmasını varın siz düşünün.
              2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

O muhabbeti bana da çok yaptılar. Emin ol kendileri de benim yerimde olsa gider insignia alır. Hepsi lafta kalıyor...
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

sizlerinde aynı fikirde olması beni memnun etti beraberinde prem araç kullanmış arkadaşlarında aynı şekilde düşünmesi aklımdaki bulutları dağıttı

Yorum

Bir söz vardır .. Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına Nur yağarmış ..

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                      Bir söz vardır .. Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına Nur yağarmış ..
                      Volkanik bir bakış açısı olmuş
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Volkan kardeşimizi bu akıl dolu cevabı için tebrik ediyorum.
                        Genel olarak eski yıpranmış demektir.
                        Araç size hizmet etmeli . Siz araca değil !
                        Amma istisnalar da var. İyi saklanmış sıfır gibi olan Classic statüsünde olan bir araç söz konusu ise, iyi bir seçim olabilir.
                        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

eski olması zaten bir tuhaf birde takıldığım nokta şu örnek olarak söylüyorum 70bin tlye 2009 c180 almaktansa o fiyata dolu dolu 2.0 dizel veya benzinli 4x4 insignia almak bana daha akıllıca geliyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                            Bu yeter ona.
                            bittim bu yoruma ağzınıza sağlık...

Yorum

Şu aracın önündeki amblem opel değilde bmw yada audi olsaydı ne olurdu acaba? Bizim milletimiz ne yazıkki marka değerini gerçek değerinden daha çok tercih ediyor
                              2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
                              2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

İşleniyor...
                              X