Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yillik kasko ucretiniz ??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: yillik kasko ucretiniz ??

Eğer plakanızı bir büyük şehirden çıkartmışsanız kasko ücretiniz %20 daha fazla olur..

Örneğin aracınız İstanbul plakalı iken 1000TL yıllık kasko bedeli ödüyorsanız,aynı sigorta şirketi-aynı meblağdaki kasko için İzmit plakalı bir araçtan 800TL alır..
    Büyük şehirlerde kaza riski daha fazla olduğu için böyle bir uygulama yapıyor sigorta şirketleri..

Kasko priminizin daha düşük olmasını istiyorsanız aracınıza ruhsat çıkartırken büyük şehir olmayan komşu bir ilden çıkartabilirsiniz..Tabii plaka takıntınız yoksa

2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
      Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
      Orjinal yazı sahibi: Seyyah
      2013 Model aracım %50 hasarsızlıkla birlikte 1.610 tl
      Araç bedeli 160.000

Uygunmuş gerçekten Bülent abi, ben 140 bin kasko değerli yıldıza 3000 ödedim, diğerini hiç söylemiyeyim zaten, aklıma geldikçe keyfim kaçıyor
      Hasanım,hasarsızlık yokmuydu?
      Yüzde 30 olması lazım, ama model 2010 olduğu için yüksek çıkıyor bence...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasip
        Benimde moralim bozuldu. Mardinde memurum 2010 model edition elegance 1930 lira verdim euro sigorta. Uygun fiyatları görünce moralim bozuldu
        Plakanız 47 mi?

Birde sigorta şirketleri arasında uçurum olabiliyor.Kendi aracıma allianzdan 1090 tlye yaptırdım.Aksigorta 1500,axa 1600 küsür çıktı.Hepsi full kasko ve 15 gün araç tahsisli muafiyetsiz.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

2009 model Full aksesuar dahil hali Euroka sigortadan 811 Tl.

Full aksesuar dahil:Sigorta şirketleri modelin raic değerleri üzerinden işlem yapıyor benim policede sonradan opsiyonel olan fabrika çıkışlı aksesuarlar artı olarak policede yazılı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

2012 biturbo 4x4 * ek aksesuar teminatları dahil * yurt dışı dahil (6 ayda bir yenileniyor) * toplam 1110 TL
            https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
              Orjinal yazı sahibi: Hasip
              Benimde moralim bozuldu. Mardinde memurum 2010 model edition elegance 1930 lira verdim euro sigorta. Uygun fiyatları görünce moralim bozuldu
              Plakanız 47 mi?

Birde sigorta şirketleri arasında uçurum olabiliyor.Kendi aracıma allianzdan 1090 tlye yaptırdım.Aksigorta 1500,axa 1600 küsür çıktı.Hepsi full kasko ve 15 gün araç tahsisli muafiyetsiz.
              Evet hocam 47 plaka.
              Astra 1.4 T Cosmo Füme + Navigasyon

Yorum

Aksesuar dahil mii :O ayakta öpülmüş gibi hissettim kendi mi ?? Bi daha ki sefere allianztan degil euroko'dan fiyat teklifi alayim ben bari :/

Yorum

ben euroko sigortadan 51000 TL araç değeri ile 610 liraya yaptırdım. buna birde %10 bonus hediye. yani kasko 550 liraya geldi. arabam garantide...
                  MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

aracı satsak piyasada 65000e alıcısı var, kasko firmaları 53000 bedelle kaskolar olmuşlar; beni şaşırtan o oldu ??? bu ne yaman çelişki ?

Yorum

Bugun eski anlasmami yaptigim sigorta sirketinaradi, Axa sigortadan arac degerini 65.000 uzerinden 987 TL ye sigortalayacaklarini soyluyorlar.. diger sigorta sirketleri ( generali, eruko vb) 53.000 tl uzerinden ortalama 1400 tl fiyat veriuor, trafik sigosi da 180 TL... makul geldi, fiyat bilgilerini telefondan aldim , sozlesmey okuyunca karar verecegimi soyledim , sizce ali cengiz oyunu yapma ihtimalleri var mi ?? Ozellikle dikkat etmem gereken birsey var mi sizce ??

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
                        Bugun eski anlasmami yaptigim sigorta sirketinaradi, Axa sigortadan arac degerini 65.000 uzerinden 987 TL ye sigortalayacaklarini soyluyorlar.. diger sigorta sirketleri ( generali, eruko vb) 53.000 tl uzerinden ortalama 1400 tl fiyat veriuor, trafik sigosi da 180 TL... makul geldi, fiyat bilgilerini telefondan aldim , sozlesmey okuyunca karar verecegimi soyledim , sizce ali cengiz oyunu yapma ihtimalleri var mi ?? Ozellikle dikkat etmem gereken birsey var mi sizce ??
                        Axa tanınmış bir sigorta firması. Bence müşterilerini kaybetmemek için fiyatı ucuzlatmışlardır. Ama kaskonun tipine dikkat.
                        MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Full kasko axa 1050tl
                          2015 leon fr

Yorum

bende dun fıyat ıstedım 67300 uzerınden kasgo degerı gosterıldı basımıza bır ıs gelse bıze bu parayı mı odeyeceksınız dedım yok dedıler araba ve sahıbınden .com dakı aracların ozellıklerıne gore satıs fıyatından odeme yaptıklarını soyledıler axa
                            2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
                              Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
                              Axa tanınmış bir sigorta firması. Bence müşterilerini kaybetmemek için fiyatı ucuzlatmışlardır. Ama kaskonun tipine dikkat.
                              kasko tipine dikkat derken ?? full kasko haricinde kasko çeşitleri konusunda pek bir bilgim yok, bu arada karşı taraf ödemesinin de 100.000 TL olduğunu söylediler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                                Full kasko axa 1050tl

Oldukça uygun...

Yorum

İşleniyor...
                                X