İyi pazarlar herkese.Herhalde buna opel eye diyorlar tam bir bilgim yok.Forumda bu konu ile acilmis bir bilgi var ise özür dilerim. Nedir bu sistem ne ise yarar gereksizse aracimda neden var.Son birşey daha bu carpisma önleyici tam olarak nedir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
aracimin dikiz aynasinin altindaki kameramsi sey
Collapse
X
-
Ynt: aracimin dikiz aynasinin altindaki kameramsi sey
Bu konuda sorularına cevap bulabilirsin http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=1516.02016 w205 AMG
-
Orjinal yazı sahibi: emretekinİyi pazarlar herkese.Herhalde buna opel eye diyorlar tam bir bilgim yok.Forumda bu konu ile acilmis bir bilgi var ise özür dilerim. Nedir bu sistem ne ise yarar gereksizse aracimda neden var.Son birşey daha bu carpisma önleyici tam olarak nedir.
O kameramsı şey (eye dışında) yağmur sensörü, tünel algılama ve uzun far asistanı gibi yardımcı sürüş sistemlerinin kumanda merkezi.
Çarpışma önleyici ise öndeki araca belli bir mesafe yaklaşıldığında önce ikaz eden, tepki alamadığı takdirde kendisi devreye girip flenleme
yapan bir sistem. Makyajlı yeni kasa İnsignialarda bu sistem opsiyonel donanım olarak sunuluyor diye biliyorum.Eski kasa İnsignialarda ise
bu sistemin varlığını hiç işitmedim; en azından benim 2010 model ilk arabamda yoktu , şimdiki arabamda da yok
Yorum
-
Eski kasa da da bu özellikler vardı ama Türkiyeye getirilmiyordu çok özel sipariş ile geliyordu bu araçlardan biride Kamil beyin aracıdır anlatılan bütün özellikler var
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXEski kasa da da bu özellikler vardı ama Türkiyeye getirilmiyordu çok özel sipariş ile geliyordu bu araçlardan biride Kamil beyin aracıdır anlatılan bütün özellikler var[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXEski kasa da da bu özellikler vardı ama Türkiyeye getirilmiyordu çok özel sipariş ile geliyordu bu araçlardan biride Kamil beyin aracıdır anlatılan bütün özellikler var
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BABOLİOrjinal yazı sahibi: FacomXEski kasa da da bu özellikler vardı ama Türkiyeye getirilmiyordu çok özel sipariş ile geliyordu bu araçlardan biride Kamil beyin aracıdır anlatılan bütün özellikler var
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Odak ÇağrıOrjinal yazı sahibi: BABOLİOrjinal yazı sahibi: FacomXEski kasa da da bu özellikler vardı ama Türkiyeye getirilmiyordu çok özel sipariş ile geliyordu bu araçlardan biride Kamil beyin aracıdır anlatılan bütün özellikler var
Yorum
Yorum