Değerli forum üyeleri, İnsignia 1.4 turbo Edition Elegance modelini almayı düşünüyorum.Aracımı genellikle Manavgat şehir merkezinde,uzun yolda da Antalya-Manisa arasında kullanıcam.Şuanki aracım 55.000km'de.Bu kilometreyi üç yılda yaptım.Konunun özüne gelicem.Türkiye'deki benzin fiyatları hepimizin malumu.Yeni İnsignia'nın 5.2 litrelik ortalama yakıt tüketimi gerçekten çok etkileyici ama gene de gözüm korkuyor.Aracı aldıktan sonra lpg sistemi uygulatsam nasıl olur?1.4 turbo motorlu araçlarına lpg uygulatan arkadaşların görüş ve düşüncelerini paylaşmalarını rica ediyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.4 turbo motora LPG uygulaması!!!
Collapse
X
-
Ynt: 1.4 turbo motora LPG uygulaması!!!
Yaklaşık 30.000 km dir kullanıyorum . Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Son Lpg zamlarından sonra şehir lpg 30 krş civarında yakmakta. şehirler arası 20-22 krş arası yakmakta.
Prins marka yağlamalı sistem lpg bulunmakta.
1.4 Beyaz 18" Sunroof
Navigasyon DVD
46KT880
-
Ynt: 1.4 turbo motora LPG uygulaması!!!
Orjinal yazı sahibi: gencuseDeğerli forum üyeleri, İnsignia 1.4 turbo Edition Elegance modelini almayı düşünüyorum.Aracımı genellikle Manavgat şehir merkezinde,uzun yolda da Antalya-Manisa arasında kullanıcam.Şuanki aracım 55.000km'de.Bu kilometreyi üç yılda yaptım.Konunun özüne gelicem.Türkiye'deki benzin fiyatları hepimizin malumu.Yeni İnsignia'nın 5.2 litrelik ortalama yakıt tüketimi gerçekten çok etkileyici ama gene de gözüm korkuyor.Aracı aldıktan sonra lpg sistemi uygulatsam nasıl olur?1.4 turbo motorlu araçlarına lpg uygulatan arkadaşların görüş ve düşüncelerini paylaşmalarını rica ediyorum.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
Yorum