Ynt: Yeniden insignia ya dönüş ( tarifsiz mutluluk )
Hayırlısı olsun arkadaşım.... insignianın görünüşü insanı alıp götürüyor.... bende jettamı satdıkdan sonra araba pazarında gezerken gördüm ve aldım araştırma yapmadan 115 hp'lik..... ama sonuc da insignia... bir başkadır aşk
hayırlı olsun...bende aylar önce insignia mı satım ıkı arba degistirdima am gönlup insagnia da kaldı bende su an temiz cosmos arıyorum.kısmet olursa tekrar sizin gibi insignia alacam.fiyat olarak kaça aldınız?
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Manisa çözel' den Yalçın bey ile araç geçmişine baktık. En son 30 bin bakımı üzerinden 1,5 yıl ve km bakımından geçtiği için 45 bin bakımına alsam dahi ilerde iyi niyet garantisi sorgulanacak bir durumda bu aradakı boşluk sebebi ile garantinin olamayacağını öğrenmiş bulunuyorum. bu sebeple servis bakımına sokmayayım istedim. Servis kaydı görsünsün diye belki olabilir kararsızım.
Aracı, 46 bin km de, 45 bin TL ye aldım. Bakımları, servis kayıtları kusursuz. Boyasız ve değişensiz. oldukça temiz. Ve LPG'li olarak kullanmayı asla ve asla düşünmüyorum. ( büyük konuşmayayım )
100-110 arası uzun yolda, 5,8 - 6,2 LT. arası yaktı. buda ortalama 30 kuruş... Ekrandaki veriler insignia da çoğunlukla doğru sonuç veriyor. ( Full depo ile denenmişti. )
Ara hızlanmalar hariç efendi efendi binilecek. Hem tehlike azalacak hemde yakıtım. : ) Chip tunnig bir ihtimal yakıtı hafifte olsa düşüyor söylentileri de var. Bakalım nasip....
Orjinal yazı sahibi: aton1981
C5 dizel umutlarım solardı. Olmadı, Zaten onuda dizel olduğu için zorluyordum. Beğenemedim. Nerede bir insignia görsem içim gidiyordu inanın. Derin bir ahhh çekmekle birlikte yayan yayan eve dönmek zordu.
Bir insignianın alternatifi yine bir insigniadır
Kazasız, belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle, hayırlı , uğurlu olsun
İki kapının neden değiştiğini bilmeniz, ona göre karar vermeniz daha doğru.
Sol iki kapı ile birlikte sol çamurluk da lokal mi var? yoksa çamurluğun büyük bölümü mü boyalı? Bu bile kazanın nasıl olduğu ve sonuçları hakkında fikir verir.
Sol ön tekerden alınan bir darbe, görünürde kesinlikle sorun olmasa bile, ( boyasız ) sol aks ile birlikte motor iç aksamına kadar zarar verebileceğini öğrendim.
Bu durumda, soldan alınan bir darbe mi yada sürtme sonucu değişim mi bilmek lazım.
Hayırlı olsun
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum