Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uzun süre kullanılmayan aracta sıkıntı olurmu?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Uzun süre kullanılmayan aracta sıkıntı olurmu?

Arkadaşlar aracım bazı nedenlerden dolayı yaklaşık 1,5 senedir bir otopark da yatıyor. Bu süre içerisinde araç hiç çalıştırılmadı ve yerinden oynatılmadı. Bu durumun arabaya akü bitmesi lastik inmesi dışında ne gibi bir zararı olabilir? Araç tekrar kullanılacağı zaman ekstra birşey yapmak gerekirmi?
    2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Ynt: Uzun süre kullanılmayan aracta sıkıntı olurmu?

Araç benzinli ise motorda birşey yapmanıza gerek yok ama akü bitmiş olabilir lastikler özelliğini kaybetmiş olabilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Araç imzamdaki araç akü ve lastikler gözümde değil. Özellikle motor ve yürüyen aksamı düşünüyorum. Bir yerden motor uzun süre çalıştırılmadığında içten karıncalanma şeklinde paslanmaların başlayacağını duymuştum. Konu hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var.
      2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Yağ özelliğini kaybeder onu değiştirirsiniz.Lastik ve Aküyü kontrol ettikten sonra bir sorun çıkmaz.Pert olan şirket aracım comboyu 2 sene sonra sattım,sahibi aküyü yağı değiştirip tek marşta çalıştırdı.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

İşleniyor...
        X