Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insigniadan sonra hangi araçlar alınıyor veya siz ne alırdınız?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insigniadan sonra hangi araçlar alınıyor veya siz ne alırdınız?

merhabalar,
    aracımdam çok memnunum ama manuel şanzıman biraz canımı sıkıyor.
    eşime otomatik bir araç alınca otomatik konforu cok hoşuma gitti.kendime otomatik bir araç bakmaya başladım.
    ancak insignia dan sonra baktığım araçlar beni çok da tatmin ettiğini söyleyemeyeceğim.
    öyle hız tutkunu felan değilim ,o yüzden benim için önemli olan konfor.
    siz olsanız ne alırdınız?
    tabi ki işin birde maddi boyutu var. limitim max 100000tl.
    görüşlerinizi bekliyorum.
    2012 opel insignia 1.4 140hp edition elegance

Ynt: insigniadan sonra hangi araçlar alınıyor veya siz ne alırdınız?

Yeni insignia 1,6 170 hp otomatik sıfır
    Mercedes c180 amg otomatik 2.el
    Bmw 3.20 170 hp otomatik 2.el
    Vw passat 1,4 tsı otomatik

Yorum

geçen benim arabama müşteri çıktı hemde çok güzel bir fiyata gittim bmw ye baktım ve bir kaç arabaya daha bakındıktan sonra aracımı satmaktan vazgeçtim. insginianın konforu havası bir başka ve bu fiyatlara alınabilecek tek araba.

Yorum

zaten bende aynı sıkıntıyı yaşadım.
        geçenlerde bmw 3 baktım.Aracın güzelliğine ,şıklığına söyleyecek sözüm yok ama arka koltuklar sıkışık,bagaj orta seviye, ön kolsolda öyle beni çarpmadı.
        sonuçta nerdeyse iki insignia parası vereceğimi de düşününce yok kesinlikle hayır dedim:=)

Yorum

D segmenti bir opel kullandıktan sonra, aynı segmentteki bmw veya mercedes çok daha fazlasını vermez bence kullanıcıya, E serisi veya bmw 5 serisini zorlamak lazım, 3-4 yaşındaki bir E , bana göre, sıfır bir C den çok daha iyidir. Aynı şeyi bmw içinde düşünüyorum.
          1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004)
          2) 2000 Volvo S40 2.0T              (2004- ???)
          3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012)
          4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alper1001
            D segmenti bir opel kullandıktan sonra, aynı segmentteki bmw veya mercedes çok daha fazlasını vermez bence kullanıcıya, E serisi veya bmw 5 serisini zorlamak lazım, 3-4 yaşındaki bir E , bana göre, sıfır bir C den çok daha iyidir. Aynı şeyi bmw içinde düşünüyorum.
            aynı fikirdeyim. c220 yi babam kullanıyor, konfor olarak benim insigniamdan bir artısı yok diyebilirim. adı mercedes sadece.
            o yüzden 2008-2009 model bir 5 serisi bmw veya e serisi mercedes insigniadan sonra sizi ancak tatmin edecektir.

Yorum

desenize benim iş biraz zor ihihi

Yorum

İnsignia ya paralel dinamik bir araç bence de 2008-2010 BMV 5 kasa olur, Mercedes E kasa bile değil.

Dinamizm açısından siyah bir BMW 5 kasa iş yapar
                İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

Yeni insignia bence isinizi cozer gibi hem otomatik hemde ici biraz daha modern olmus.... kastim cosmo ve hayalet ekranli 1
                  6.170 hp otomatik olan
                  F30 Sport+

Yorum

Valla 100 bin bütçe ile ikinci el takıntısı yoksa
                    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50598921/detay
                    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...52886107/detay

Gibi seçenekler olabilir

Yorum

Insigniadan sonra 3 serisi ve c serisi küçük geliyor
                      Çözüm 5 kasa ya da insignia 1.6 170 bg otm
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Eğer sıfır düşünüyorsanız bende yeni insignia diyorum ama ikinci el olabilir derseniz a6 2.0 Tdi veya bmw 5.20d yada Mercedes e 200 yada 250 derim başkası zor keser sizi yada 65 civarına temiz 2.0 cdti 130 hp insignia veya 195 biturbo da 75-80 arasına düşünülebilir eğer 2000 motor sınırınız yoksa
                        2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
                        2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: freshizmir
                          merhabalar,
                          aracımdam çok memnunum ama manuel şanzıman biraz canımı sıkıyor.
                          eşime otomatik bir araç alınca otomatik konforu cok hoşuma gitti.kendime otomatik bir araç bakmaya başladım.
                          ancak insignia dan sonra baktığım araçlar beni çok da tatmin ettiğini söyleyemeyeceğim.
                          öyle hız tutkunu felan değilim ,o yüzden benim için önemli olan konfor.
                          siz olsanız ne alırdınız?
                          tabi ki işin birde maddi boyutu var. limitim max 100000tl.
                          görüşlerinizi bekliyorum.
                          Bence Cc olabilir tasarımı güzel baya 2. El alınacaksa otomatik 1.6 t4 s80 alınır 80-90 arası 2011-2012 model
                          2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                          Gerçek pilot

Yorum

Bugün yeni insignia yı test etme imkanı buldum, Gerçekten opel sert arabadır imajını silmişler, süspansiyon oldukça iyi, konforu bozucu hiçbir durum yok, rüzgar yalıtımı, yol sesi yalıtımı, d segmentine yakışır bir düzeyde. Tam otomatik şanzıman kullanılması beni açıkcası 10 yıl kadar geriye götürdü. Her ne kadar, cvt, steptronic, easytronic gibi şanzımanlara göre, uzun ömürlü ve konforlu olsa da, 2014 yılında tam otomatik şanzıman, büyük cesaret. Kalite hissiyatı, aksesuar çeşitliliği oldukça iyi, aradığım herşeyi buldum. Satış fiyatı haleflerine göre bence oldukça uygun. cosmo paket(en üst paket) yanılmıyorsam, 85 bin civarında bir fiyat söylediler. Yol tutuş konusunda, yapısına göre başarılı, ama arkadan bırakma eğilimi var hafif zorladığımda. Direksiyonu biraz ağır, aracın büyüklüğü ve ağırlığı baz alındığında göz ardı edilebilir ama.

CC yide kullanmış biri olarak, insigniadan sonra önerebileceğim bir araç olmaz, çünkü bir artısı pek yok, süspansiyon durumu ve yalıtımı çok az daha iyi olabilir, en büyük artısı bagajının büyük olması, o da arka mekan daki diz mesafesinden çalıyor. Genel kıyaslama yapıldığında, bence insignia, genel olarak üstün CC den. Twin charger, motor karakteri, ve VW markasına aşırı bir saplantı olmadığı sürece, bence insigniadan CC ye geçiş, sadece değişiklik aramak için olabilir, daha üstün bir araca geçmek için değil.
                            1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004)
                            2) 2000 Volvo S40 2.0T              (2004- ???)
                            3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012)
                            4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? )

Yorum

gerçekten zor bir karar olacak.zaten emin olmadan hareket etmeyi düşünmüyorum.
                              söylediklerinizin çoğuna katılıyorum.
                              aslında 10 yılın üstünde bir opel kullanıcısı olarak artık bir değişiklik vakti geldiğini düşünüyorum.
                              ama sizlerin de belirttiği gibi alınacak araç seçeneği o kadar da fazla değil.

Yorum

İşleniyor...
                              X