Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 1.6T Cosmo Sport Tourer,Avantajlar ve Dezavantajlar.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia 1.6T Cosmo Sport Tourer,Avantajlar ve Dezavantajlar.

Arkadaşlar Merhaba,
    Tanışma bölümünde de belirttiğim gibi aranıza yeni katıldım.Insignia 1.6T Cosmo Sport Tourer ile.
    Bu araçların avantajları ve dezavantajları nelerdir? Tecrübelerinizden bilgi sahibi olmak istiyorum.Merak ettiğim yakıt tüketimi değil."Aslan besleyen yemine katlanır" zihniyetindeyim.
    Bilgi paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.
    HeR YeNi GüN,TaZe BiR BaŞLaNGıÇTıR...

Ynt: Insignia 1.6T Cosmo Sport Tourer,Avantajlar ve Dezavantajlar.

Hoşgeldiniz. Aracınız hayılı olsun.
    Bir sporttourer kullanıcısı olarak en büyük avantajı bagajı diyebilirim.
    İkinci avantaj az bulunur olması ve insanların hala yeni mi çıktı bu demeleri
    Balina gibi gövdesiyle dar sokaklardaki kullanım zorluğu ve park problemi de dezavantajları.
    Yakıt konusu bence abartıldığı kadar değil. Uzun yolda rahatlıkla 7li rakamlar görülüyor ki 1700kg bir araç için normal.
    2014 BMW 320d

Yorum

Ynt: Insignia 1.6T Cosmo Sport Tourer,Avantajlar ve Dezavantajlar.

[quote=cagman ]
      Hoşgeldiniz. Aracınız hayılı olsun.
      Bir sporttourer kullanıcısı olarak en büyük avantajı bagajı diyebilirim.
      İkinci avantaj az bulunur olması ve insanların hala yeni mi çıktı bu demeleri
      Balina gibi gövdesiyle dar sokaklardaki kullanım zorluğu ve park problemi de dezavantajları.
      Yakıt konusu bence abartıldığı kadar değil. Uzun yolda rahatlıkla 7li rakamlar görülüyor ki 1700kg bir araç için normal.
      [/quote

Katılıyorum,bence de tek eksiği otomatik olmamasıydı.Çok severek,doya doya kullandım.Dezavantaj olarak ta ikinci elde sedana göre satış sıkıntısı..
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
      X