Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 1.4T Yorum+Destek

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia 1.4T Yorum+Destek

Merhaba arkadaşlar,
    Öncelikle insignia konusunda bu formdan çok şey öğrendim..Ama bazı konularda tecrübeli arkadaşların yorumunada ihtiyacım var..Yorumlarsanız sevinirim..2012-2013 Insignia 1.4T+Stil paket almak istiyorum ve çok araştırdım..Herkes yakıt konusunda veryansın etmiş ama bence normal..Beni tedirgin eden bazı konular var bu konularda yorumlarsanız sevinirim..
    Aracın herhangi kronik bir arızası var mı (s&s eco, konsoldan ses gelmesi gibi..)?..2.el almayı düşündüğüm için mekanik ve elektronik aksamların en çok hangilerine özellikle bakmam lazım? Fiyat konusunda da 55-56 bin civarı normal midir? Tabi başka yorumlarınz varsa eklerseniz çok iyi olur..

Şimdiden teşekkürler..

Ynt: Insignia 1.4T Yorum+Destek

Abi yakıt tüketimi kullandığınız yere göre elbette değişecektir.yani sizin bu konuda bir sıkıntınız yokmuş. Fiyat olarak 55 civarına temiz bulabilirsiniz. Konsoldan gelen sesler 2009 yılında gelen araçlarda vardı diye hatırlıyorum 1.4 lerde böyle bir sıkıntı duymadım ama kullananlara sormak lazım yinede.start stop sisteminden sıkıntı çekenler var diye duydum fakat akü dolu olunca ve motor ısındığında devreye girdiğinden kısa süreli kullanacaksanız pek işe yaramaz.sıkıntı demişken sonradan takılan navigasyon sisteminin aküye zarar verdiğini bu yüzden start stop un çalışmadığını bir üyemizde görmüştük.onun haricinde şu ana kadar sıkıntı duymadım
    2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
    2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Herhangi bir problem yaşamadan gönül rahatlığıyla binebileceğiniz bir araba.
      Konsoldan ses konusuna gelince. Ben takıntılı olmama rağmen hiçbir şey duymadım daha. Ayrıca muazzam bir yol tutuş ve sürüş performansı yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz.

1.4T INSIGNIA

Yorum

Aynanın arkasındaki kamera bozuk yollarda tıkırdıyor. Bir de emniyet kemerinin tokasından biraz cızırtı geliyor. Bazı arkadaşlar vites kolunun etrafındakinde krom kaplı yerden de ses geldiğini söylüyor. Kışın çok farketmedim açıkçası ama yazın genleşmeden midir bilmem artıyor. Kemer tokası hariç trim ile hallediyorlar şikayetiniz olursa. Kemer tokasının orayada kağıt sıkıştırılırsa ses yapmaz. Bir de normalde bunlar çok duyulabilecek seslerde değil ama araç sessiz. Müziği çok kısık açtığınızda bile farkedilmiyor bu sesler öyle diyeyim.

Yorum

ekonomi seviyorsanız 1.4 t ideal.
          ön konsoldan evet ses geliyor ben çok takıntılıyımdır çekici alıp ön konsolu parçalamak istiyorum ,ama bu 1.4 lerde değil diğer arabalardada oluyor

Yorum

Tek sıkıntım yalıtım lastik sesini sanki biraz fazla içeriye alıyor. onunda çözümü var tabi. onun dışında çok şükür bende aracımmdan gayet memnunum.
            2012 Opel İnsignia 1.4 Edition Elegance 140 hp 18'' Jant Teknik Gri

Yorum

Ben de araçtan gayet memnunum. Araçtan sağ emniyet kemerinin ordan çok ufak bir ses geliyor o da önceki arabamdan gelen seslerden sonra kulağıma takılmıyor bile. Onun dışında herhangi bir ses problemi yok. Yakıt konusunda ben Eskişehir de kullanıyorum aracı, Eskişehir şehir içi ulaşım açısından her yer birbirine yakın olduğu için özellikle sabah soğuğunda motor ısınmadan gitmem gereken yere varıyorum, e tabi bu da yakıt tüketimini olumsuz etkiliyor. Ancak uzun yolda sizi üzeceğini düşünmüyorum.
              2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Hocam eğer bir mahsuru yoksa aldığınız fiyatı öğrenebilirmiyiz.
                2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
                2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

araçta ses konusunda bende takıntılıyımdır... aracı ilk aldığım zamanlar belki çogu insanın farketmeyeci araç kullanırken bazen ortaya çıkan ıslık sesine benzer bi ses vardı(turbonun sesi deil) ....bide start stop da bi problem vardı..uzun uğraşlarım sonucu ikisinide servis çözdü.. start stop için akü sarj seviyesi önemli evet.. ben garantiden aküyü değiştirdim 6 aydır tıkır tıkır çalışıyor.. ses olayındada belkide sadece benim araç ta olabilir su devir daim pompası keçesinden gelen bir sesti yine pompayı garantiden değiştiler.... araçta gram ses yokk

Yakıt kullanıma göre değişir sehir içi benzin ortalama 9- 10 L uzun yolda 6-7 lere kadar düşecektir hız sabitlemeyle ...

Fiyata gelince araç temiz bi araç ise gayet normal.. sıfır1.4 t edition elegance fiyatı geçen baktım showroomda 77 bin yazıyordu .. sıfır araç fiyatları aldı basını gitti.. 20 bin tl daha az paraya 1-2 yasındaki bir aracı alıyorsunuz ve D segmentinin en sportif kasaya sahip 1600 kg lık performansı sizi üzmeyecek en uygun yakıta sahip olan aracı daha ne olsun.. bu arada alacağınız araçta mutlaka AFL olsun..

yukarıda yazdıklarım dısında ön konsolda yada emniyet kemerinde ses duymadım . yada benim araçta ykk.. araçtan gayet memnunum.. fiyatını sonuna kadar hakeden bi araç..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

insignia cok yakıyorsa şahine binsinler ama tüplü olmasına dikkat etsinler bu yakma işi kişiden kişiye değişiyor size sunu diyeyim gönül rahatlıyla alın derim ihihi
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                      insignia cok yakıyorsa şahine binsinler ama tüplü olmasına dikkat etsinler
                      2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Arkadaşlar yorumlarınız içi tek tek teşekkür ederim. Belki kimine göre az bir meblağ olabilir ama benm için çok para ve okadar para verdikten sonra birasda kusursuz bir araç istiyorum o yüzden çok araştırıorum bende takıntılıyımdr bazı konularda özellikle ses konusunda.. Beni korkutan kronik bir ses veya arızaydı yorumlardanda anladığım bazı araçlarda farklı farklı şikayetlerin olması sanrım..Bu da kalıcı arızalr olmadığını gösterior..Umarım temiz ve güzel bir insignia alırım en kısa zamanda araştırmaya dewam

Yorum

o fiyatlara diğer markalarda hangi arabalar var bir araştırın bakalım herkesin 100 bin lira verip aldığı bir arabaya bineceksiniz işin bu tarafından bakın bence bu ses olaylarına takılmayın derim çünkü bu aracın üstü premium araçlar.
                          2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

İşleniyor...
                          X