Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 TURBO ECO MOD???

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 TURBO ECO MOD???

Değerli forumdaşlarım merhaba. 1.4 turbo insignialarda bulunan eco tuşu'nun start&stop sistemini devre dışı bırakmak/devreye sokmak özelliğinin yanı sıra, aktif konumda iken tekerlere daha az tork verme, yanma odasına daha az benzin püskürtme gibi bir özelliği var mı? Ben açıkçası açık ya da kapalı olmasında çok bi fark sezemedim. Önceki aracım 1.5 clio dci idi ve onda da böyle bir eco mod tuşu vardı, kapalı iken torkun tamamını veriyordu açık iken araç iyice hissizleşiyordu. Özellikle bu konuda çok fazla bir bilgi ve paylaşım bulamadığım için konuyu açma gereksinimi duydum. Fikirlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Ynt: 1.4 TURBO ECO MOD???

ben hiç duymadım eger torku falan ayarlıyorsa müthiş bişey
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Kullanıcı kılavuzunu her satırına kadar okudum ama öyle bir bilgiye rastlamadım. Ama belki diğer kullanıcıların bu konuya ilişkin bilgileri olabilir.
      2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Sanmıyorum, ben hiç farketmedim. Kapalıyken de açıkken de aynı gidiyor.

Yorum

bencede böyle birşey yok adı üsünde stop/start ama muharrem kardeşim kesin bilirm . Muharremmmmmm

Yorum

Öle bi özellik yok...

Yorum

sadece start stop. onun dışında hiçbir fonksiyonu yok.
              2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

İşleniyor...
              X