Arkadaşlar mrb,foruma yeni üye oldum.sizlerle yakıt fiyatlarının bu kadar arttığı bir günde yeni kasa insignia 1.4 turbonun ortalama 5.2 litrelik yakıt tüketimini değerlendirmek istiyorum.sizce bu araç bu kadar ekonomik olabilir mi?yeni kasayı ya da eski kasayı kullanıpta,ortalama tüketim değerlerini bizimle paylaşmak isteyen değerli üyelerin görüşlerini çok merak ediyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2014 Model İnsignia 1.4 turbonun yakıt tüketimi hakkında...
Collapse
X
-
Ynt: 2014 Model İnsignia 1.4 turbonun yakıt tüketimi hakkında...
Orjinal yazı sahibi: gencuseArkadaşlar mrb,foruma yeni üye oldum.sizlerle yakıt fiyatlarının bu kadar arttığı bir günde yeni kasa insignia 1.4 turbonun ortalama 5.2 litrelik yakıt tüketimini değerlendirmek istiyorum.sizce bu araç bu kadar ekonomik olabilir mi?yeni kasayı ya da eski kasayı kullanıpta,ortalama tüketim değerlerini bizimle paylaşmak isteyen değerli üyelerin görüşlerini çok merak ediyorum.
Ben yakmim sadece araba yolda kaysın gitsin diyerek sürecek olursanız olsa olsa 7 litrelere inersiniz.
Bende ilk 30.000 ortalaması 10,2 litredir.2015 2.0 sorento
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gencuseArkadaşlar mrb,foruma yeni üye oldum.sizlerle yakıt fiyatlarının bu kadar arttığı bir günde yeni kasa insignia 1.4 turbonun ortalama 5.2 litrelik yakıt tüketimini değerlendirmek istiyorum.sizce bu araç bu kadar ekonomik olabilir mi?yeni kasayı ya da eski kasayı kullanıpta,ortalama tüketim değerlerini bizimle paylaşmak isteyen değerli üyelerin görüşlerini çok merak ediyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: faysalNe eskisinde ne yenisinde 1,5 ton üzerinde hiç bir 1.4 turbo 5.2 Litre ortalamaya inemez.
Ben yakmim sadece araba yolda kaysın gitsin diyerek sürecek olursanız olsa olsa 7 litrelere inersiniz.
Bende ilk 30.000 ortalaması 10,2 litredir.
Yorum
-
5.2 Lt yakıt değerini uzun yolda yakalamanız mümkün!!!! ama şehir içinde 8.5 veya 9 Lt altına düşmesi zor . Bizim araçlar ağır araç malesef dur kalk trafiği sevmiyor uzun yolda hiç bir sıkıntı yok
Yorum
-
5.2 yi yakalamanız için yolun inişsiz çıkışsız olması lazım. Ayrıca trafik ışığı olmaması lazım.
Örnek olarak 100 km'lik yolda cruise control ile 5.6 ortalamasını yakalıyorum. Eve çıkarken 400 metrelik yolda ortalama 5.9'a çıkabiliyor. Yada 2 ışıkta dur kalk yaptığında anında 0.2 0.3 artıyor.
Kısacası şehiriçi 10 litre, karışıkta 8.4 lt. ( 23.000 KMlik ortalamam hep bu şekilde. )2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi
Yorum
-
Bir kez deneyeyim dedim ne kadar az yakabilir diye araçda şöför hariç bir kişi ile birlikte avcılardan e-5 den çıkıp k.çekmeceden itibaren sahil yolunu kullanıp sirkeciye kadar sahilden devam ettim hızımı genelde 70-80 arası ayarladım ve genelde 5.vitesde kaldım 5.6 litre ile sirkecideki teneke otoparka kadar gelebildim ama tam bir işkence oluyor bu şekilde malesef , hiç sürmem dolmuşla giderim yinede böyle araç kullanmam.
Şehir içi çok kullanımı olanların dizel araç almasında fayda var benzinli araçlar özellikle şehir içi dizele oranla çok yakıyor uzunyolda sakin kullanımda dizelin değerlerine kadar ulaşmak mümkün bence2015 2.0 sorento
Yorum
-
Ben de 2014 1.4 t edition elegance almak istiyorum, forum da sanırım yeni model 1.4 alan yok? Yakıt benm de çok merek ettiğim konu teknik veriler de 6,8 şehir içi yazıyor.. Teşekkürler..onur
Yorum
-
alanya da sehirici 8.4 , antalya-alanya arasi ( radar korkusu ile 95 te sabitlenmis hiz ** ) 5.1 litre
** isterseniz 160 ile gidin , 56 tane kirmizi isik var , yine 1,5 saatte variyorsunuz
%20 si uzun yol olmak uzere :7,8 .. 200'ü hiç görmedim
Yorum
-
Bu arabayı almak çok istiyorum.Aracı genel olarak Manavgat şehir içinde kullanıcam.Memurum.Benzinli olarak kullanırsam eger bütçemi sarsacak gibi duruyor.o yüzden lpg uygulaması yaptırsam nasıl olur?LPG uygulaması sonrası aracta herhangi bir sıkıntı oluşuyor mu acaba?1.4 T motorlara lpg uygulayan arkadaşların görüşlerini paylaşmalarını istiyorum.
Yorum
Yorum