Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Akü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Akü

Merhaba arkadaşlar bugün başıma bi olay geldi bi arkadaşımı almak için bekliyodum arabayı stop ettim müzik dinliyodum 10 dk felan sonra geldi arkadaş ve aracı çalıştırayım dedim çalışmadı Şaşırdım akü bitmiştir dedim ben çünkü o şekilde bi ses geldi ve öyle görünüyodu biraz bekledim 2. sefer denedim zorlanarak da olsa çalıştı neden acaba öyle oldu :/ Bazende araç yaklaşık 1 hafta çalışmayınca kontağı çevirdiğimde çok hızlı bi şekilde almıyo ama çalışıyo hemen. Bide kumandaya basıyorum arabaya yakın olmayınca almıyo uzak olunca biraz uğraştırıyo sonra alıyo 2 kumanda da öyle araç 15 binde daha neden acaba bunu tek bugün yapmadı acaba kumandaların pillerinde mi sorun var ?
    2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.

http://i.hizliresim.com/LpNkQb.jpg

Ynt: Akü

Uzaktankumanda ile akünü dşrekt bir etkisi yok bazı kumandaların hrz farklı olabiliyor ve araç içindeki alıcının montajına göre farklılık gösterebiliyor bir araç 50 mt açarken diğer araç 5 mt den açabiliyor

Akü ise bitmiş olabilir bir şarj ettirin yada değiştirin garantisi var ise servise gösterin

Geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Garantisi bitti ama bu kadar kısa sürede bitmesine şaşırdım açıkcası

Saolun
      2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.

Yorum

Akü işi biraz şans işi ben hala orjinal aküyü kullanıyorum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Evet değiştiren çok olmuş maşallah

Yorum

imza kısmından anladığım kadarıyla aracınız 2011 model. Aracınızı alalı 2-3 yıl olmuş yani. bir akünün de ortalama ömrü zaten bu kadardır. Kullanım şartlarına göre bu uzayıp kısalabilir tabiki. Ses sistemi vs gibi ekstra donanımlarınız varsa bu da akünün kullanımını artıran unsurlar. Anlattığınız olaya gelirsek; önce çalışmayıp sonra çalışması aracın aküsünün bitmediğini gösterir. Bitmemiş olan akü kendini toparlar ve sizin de anlattığınız gibi belli bir süre sonra aracınızı çalıştırır. Zaten çalıştırıp kullandıktan sonra o kendi şarj olur. Keyifli sürüşler...
            1.6T COSMO karbon siyah
            17 FT 925'idi

Yorum

Akü ve kumanda pili bitmiş geçmiş olsun, ben ilk akümü 1 yılda bitirmiştim

Yorum

Akunun bitmesi tamamen aracinizin uretiminden sonra bekleme suresinden kaynaklaniyor arac uretildikten sonra 2-3 ay bekleyen araçlar oluyor. Aku sifir takildigindan belli bir sure kendi sarj etmediginden aku bosaliyor buda erken bitmesine sebep oluyor. Biz bu sorunu cok yasadik ve halen yasiyoruz. Bizde gelen şikayetler den dolayi limanda araclarin aku degerleri surekli ölçülür
                2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: u_ay
                  imza kısmından anladığım kadarıyla aracınız 2011 model. Aracınızı alalı 2-3 yıl olmuş yani. bir akünün de ortalama ömrü zaten bu kadardır. Kullanım şartlarına göre bu uzayıp kısalabilir tabiki. Ses sistemi vs gibi ekstra donanımlarınız varsa bu da akünün kullanımını artıran unsurlar. Anlattığınız olaya gelirsek; önce çalışmayıp sonra çalışması aracın aküsünün bitmediğini gösterir. Bitmemiş olan akü kendini toparlar ve sizin de anlattığınız gibi belli bir süre sonra aracınızı çalıştırır. Zaten çalıştırıp kullandıktan sonra o kendi şarj olur. Keyifli sürüşler...
                  olurmu öle şey bizde 2000 model transporter var içinde hala orjinal aküsü duruyor
                  İNSİGNİA'sız

Yorum

İşleniyor...
                  X