Herkese merhaba. Sizlere sorum 30.000KM'de 1.4t edition elegance stil paket alınır mı? Özellikle 30.000 ve daha fazla yol yapan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Yakıt konusunu 3 gündür forumu okuduğum için fazlası ile öğrendim. Önemli olan mekanik ve teknolojik açıdan sıkıntı yaşamamak. Bir de test sürüşü yaparken nelere dikkat etmeliyim?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
30.000KM'de 1.4t insignia edition elegance stil paket
Collapse
X
-
Ynt: 30.000KM'de 1.4t insignia edition elegance stil paket
Test sürüşü kişiden kişiye değişir bakabileceğin bir kaç konu var
1-Debriyaja bak kavramasına ve kaçırma varmı yokmu
2-Motor ve Kasaya bak
3-Lastiklere bak ön lastiklerde diş derinliği ile arka lastiklerdeki derinlik arasında ciddi fark varmı yokmu ona bak (Normali önler çok hafif daha düşük olabilir)
4-Lastiklerin iç ve dış kısımlarına bak sürtünmeden dolayı bir traşlanma varmı yokmu
5-Araç içine sindiyse al gitsin
6-Alabilirsen 1.6T ve Flexili al
Bakımlarını kontrol ettir
Şimdiden hayırlı olsun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXTest sürüşü kişiden kişiye değişir bakabileceğin bir kaç konu var
1-Debriyaja bak kavramasına ve kaçırma varmı yokmu
2-Motor ve Kasaya bak
3-Lastiklere bak ön lastiklerde diş derinliği ile arka lastiklerdeki derinlik arasında ciddi fark varmı yokmu ona bak (Normali önler çok hafif daha düşük olabilir)
4-Lastiklerin iç ve dış kısımlarına bak sürtünmeden dolayı bir traşlanma varmı yokmu
5-Araç içine sindiyse al gitsin
6-Alabilirsen 1.6T ve Flexili al
Bakımlarını kontrol ettir
Şimdiden hayırlı olsun2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: _emre26_Herkese merhaba. Sizlere sorum 30.000KM'de 1.4t edition elegance stil paket alınır mı? Özellikle 30.000 ve daha fazla yol yapan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Yakıt konusunu 3 gündür forumu okuduğum için fazlası ile öğrendim. Önemli olan mekanik ve teknolojik açıdan sıkıntı yaşamamak. Bir de test sürüşü yaparken nelere dikkat etmeliyim?İnsignia 1.6 T Cosmo-Beyaz-navi
Yorum
-
Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler. Geçtiğimiz pazartesi günü aracı teslim aldım Bursadan, akşam hava karardıktan sonra yola çıkabildim. Ben ki gece yolculığundan nefret eden, afl ile birlikte 1000kmlik gece yolculuğu yapasım geldi araçtan şuan için gayet memnunum. Umarım uzun yıllar keyifle kullanırım tüm opel kullanıcıları ile birlikte. Bu arada o araca o motor küçük gelir çekmez diyenlere önce direksiyon başına geçmelerini tavsiye ederim2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: _emre26_Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler. Geçtiğimiz pazartesi günü aracı teslim aldım Bursadan, akşam hava karardıktan sonra yola çıkabildim. Ben ki gece yolculığundan nefret eden, afl ile birlikte 1000kmlik gece yolculuğu yapasım geldi araçtan şuan için gayet memnunum. Umarım uzun yıllar keyifle kullanırım tüm opel kullanıcıları ile birlikte. Bu arada o araca o motor küçük gelir çekmez diyenlere önce direksiyon başına geçmelerini tavsiye ederim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: _emre26_Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler. Geçtiğimiz pazartesi günü aracı teslim aldım Bursadan, akşam hava karardıktan sonra yola çıkabildim. Ben ki gece yolculığundan nefret eden, afl ile birlikte 1000kmlik gece yolculuğu yapasım geldi araçtan şuan için gayet memnunum. Umarım uzun yıllar keyifle kullanırım tüm opel kullanıcıları ile birlikte. Bu arada o araca o motor küçük gelir çekmez diyenlere önce direksiyon başına geçmelerini tavsiye ederimOrjinal yazı sahibi: denizucarHayırlı olsun. Konuyu yeni gördüm. Ben de 1.4 kullanıcısıyım. Aracım 23000 km de. Eminim hiç pişman olmayacaksınız.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cihankanoMerhaba, öncelikle hayırlı olsun..aracınızı ne kadara aldınız? bende almayı düşünüorum aynı 1.4t+afl biraz araç hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim..
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25Aracınız hayırlı olsunOrjinal yazı sahibi: SeyyahHayırlı olsunOrjinal yazı sahibi: yigitihsan18Hayırlı olsun2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.
Yorum
Yorum