Duyuru

Collapse
No announcement yet.

30.000KM'de 1.4t insignia edition elegance stil paket

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 30.000KM'de 1.4t insignia edition elegance stil paket

Herkese merhaba. Sizlere sorum 30.000KM'de 1.4t edition elegance stil paket alınır mı? Özellikle 30.000 ve daha fazla yol yapan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Yakıt konusunu 3 gündür forumu okuduğum için fazlası ile öğrendim. Önemli olan mekanik ve teknolojik açıdan sıkıntı yaşamamak. Bir de test sürüşü yaparken nelere dikkat etmeliyim?
    2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Ynt: 30.000KM'de 1.4t insignia edition elegance stil paket

Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Yorum

Test sürüşü kişiden kişiye değişir bakabileceğin bir kaç konu var
      1-Debriyaja bak kavramasına ve kaçırma varmı yokmu
      2-Motor ve Kasaya bak
      3-Lastiklere bak ön lastiklerde diş derinliği ile arka lastiklerdeki derinlik arasında ciddi fark varmı yokmu ona bak (Normali önler çok hafif daha düşük olabilir)
      4-Lastiklerin iç ve dış kısımlarına bak sürtünmeden dolayı bir traşlanma varmı yokmu
      5-Araç içine sindiyse al gitsin
      6-Alabilirsen 1.6T ve Flexili al

Bakımlarını kontrol ettir

Şimdiden hayırlı olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Test sürüşü kişiden kişiye değişir bakabileceğin bir kaç konu var
        1-Debriyaja bak kavramasına ve kaçırma varmı yokmu
        2-Motor ve Kasaya bak
        3-Lastiklere bak ön lastiklerde diş derinliği ile arka lastiklerdeki derinlik arasında ciddi fark varmı yokmu ona bak (Normali önler çok hafif daha düşük olabilir)
        4-Lastiklerin iç ve dış kısımlarına bak sürtünmeden dolayı bir traşlanma varmı yokmu
        5-Araç içine sindiyse al gitsin
        6-Alabilirsen 1.6T ve Flexili al

Bakımlarını kontrol ettir

Şimdiden hayırlı olsun
        Cevabınız için çok teşekkür ederim. Lastiklerin arasındaki fark aklıma gelmemişti bunu söylediğiniz iyi oldu. 1.6t alabilirim fiyat olarak ancak şimdiki aracım 1.5 dci clio olunca yakıt birden ikiye kaylarsa bünyede şok etkisi yaratmasını istemedim )

Yorum

Arz talep meselesi sizin için mantıklı olana ne ise onu alın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _emre26_
            Herkese merhaba. Sizlere sorum 30.000KM'de 1.4t edition elegance stil paket alınır mı? Özellikle 30.000 ve daha fazla yol yapan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Yakıt konusunu 3 gündür forumu okuduğum için fazlası ile öğrendim. Önemli olan mekanik ve teknolojik açıdan sıkıntı yaşamamak. Bir de test sürüşü yaparken nelere dikkat etmeliyim?
            Ben de 0 alacaktım,sunroof ve flexi. opsiyonu ile 4 ay teslim süresi verdiler.Fiyat da yaklaşık 15 bin lira artınca 2. ele yöneldim.Sıfır ayarında bulana kadar aradım.İçi dışı çiziksiz az km'li ve yetkili servis bakımlı olmasına,en önemlisi araç sahibinin de durumuna bakarak aldım aracımı.Lastikler çok önemli 2000 liradan aşağıya bizim lastik ölçülerinde bulmak zor.Test sürüşünde anlarsınız aracı zaten.Müziği kapatın tüm vitesleri kullanın.Boşa atıp kaymak asfaltta aracın yürüyeninin sesini dinleyin.
            İnsignia 1.6 T Cosmo-Beyaz-navi

Yorum

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler. Geçtiğimiz pazartesi günü aracı teslim aldım Bursadan, akşam hava karardıktan sonra yola çıkabildim. Ben ki gece yolculığundan nefret eden, afl ile birlikte 1000kmlik gece yolculuğu yapasım geldi araçtan şuan için gayet memnunum. Umarım uzun yıllar keyifle kullanırım tüm opel kullanıcıları ile birlikte. Bu arada o araca o motor küçük gelir çekmez diyenlere önce direksiyon başına geçmelerini tavsiye ederim

Yorum

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler. Geçtiğimiz pazartesi günü aracı teslim aldım Bursadan, akşam hava karardıktan sonra yola çıkabildim. Ben ki gece yolculığundan nefret eden, afl ile birlikte 1000kmlik gece yolculuğu yapasım geldi araçtan şuan için gayet memnunum. Umarım uzun yıllar keyifle kullanırım tüm opel kullanıcıları ile birlikte. Bu arada o araca o motor küçük gelir çekmez diyenlere önce direksiyon başına geçmelerini tavsiye ederim
                Hayırlı olsun

Yorum

Hayırlı olsun. Konuyu yeni gördüm. Ben de 1.4 kullanıcısıyım. Aracım 23000 km de. Eminim hiç pişman olmayacaksınız.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Hayırlı olsun
                    Orjinal yazı sahibi: denizucar
                    Hayırlı olsun. Konuyu yeni gördüm. Ben de 1.4 kullanıcısıyım. Aracım 23000 km de. Eminim hiç pişman olmayacaksınız.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
                    İyi temennileriniz için teşekkür ederim. Araç 30.000 bakımından çıktıktan sonra (tabi opelde benden önceki seceresini de gördükten sonra) çok daha içime sinmiş bir şekilde kullanıyorum. Parasını sonuna kadar hak eden bir otomobil.

Yorum

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun..aracınızı ne kadara aldınız? bende almayı düşünüorum aynı 1.4t+afl biraz araç hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim..

Yorum

Aracınız hayırlı olsun

Yorum

Hayırlı olsun
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Hayırlı olsun
                            2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cihankano
                              Merhaba, öncelikle hayırlı olsun..aracınızı ne kadara aldınız? bende almayı düşünüorum aynı 1.4t+afl biraz araç hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim..
                              Araç hakkında detaylı bilgiliyi forumda 1.4 tubo 30.000KM izlenimim başlığı altında bulabilirsiniz. Benim arabayı almadan önce en dikkatli okuduğum konu bu olmuştu. Bi göz atın derim. Ama yine de şunu söyleyebilirm, araç tek kelime ile muhteşem.

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                              Aracınız hayırlı olsun
                              Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                              Hayırlı olsun
                              Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                              Hayırlı olsun
                              Teşekkür ederim

Yorum

İşleniyor...
                              X