Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Far yikama ariza

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Far yikama ariza

Bugun far yikamanin calismadigini fark ettim farlar acik, silecek suyu tam doldurdum ama nafile silecek kolunu cekili tuttumda kisa sure sora ikinci bi motor sesi geliyo ama hareket yok gerci bi sure sora o ses de kesildi. Sizce neden olabilir? Nette de pek bi bilgi bulamadim
    Insignia 2.0 cdti cosmo flexride

Ynt: Far yikama ariza

Far yıkamanın çalışması için farın otomatik moda çekin ve akşam deneyin bakalım işlem yapacak mı yine yapmıyor ise akünün kutup başını sökün ve takın yine olmuyor ise servise gidin bir kontrol

Geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Aksam garajda tekrar denedim farlar auto moddaydi sol tampon altinda bayagi bi su birikintisi oldu. Yikama su basinciylami acilio acaba hortumu cikmis olabilirmi diye dusundum. Kutup baslarini deniycem yarin

Yorum

Bence Aküyle hiç uğraşmayın, far yıkamayı çalıştırdığınızda tampondan fiskiyenin çıkıp çıkmadığını kontrol edin, eğer çıkıp su atmıyorsa sorun hortumdadır, bu işlemi gündüzde yapabilirsiniz, far auto modundayken ön camdaki orta üst bölümdeki sensörleri eliniz yardımıyla kapatın, sensörler karanlığı algılayıp farlar yanacaktır, bu şekilde gündüzde deneyebilirsiniz, ancak sorun büyük ihtimal fiskiyeye giden hortum yerinden çıkmış yada kaçırıyor...

Yorum

Auto modda denedim garajda yerler kuru ve karanlik yani farlar yanio ama fiskiye acilmio ikinci motor sesi var ve suyu tampondan akitiyo yere. Acaba hortum benim takabileciyim biyerdemi gerci yirtikda olabilir

Yorum

Eski bir konu fakat yazmakta yarar var. Far yıkama herşey normal (farlar açık) dışarı cikmiyorsa hortumdaki kopukluk nedeniyle basınç gitmiyor. İlgili parça resimdeki.
            You do not have permission to view this gallery.
            This gallery has 1 photos.
            2017 1.6 CDTI 136HP Excellence
            Flexride
            Parkgo
            Adaptive Cruze Control

Yorum

İşleniyor...
            X