Duyuru

Collapse
No announcement yet.

8 Günlük Otopark Tavsiyesi (Sabiha Gökçen'e yakın)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 8 Günlük Otopark Tavsiyesi (Sabiha Gökçen'e yakın)

Arkadaşlar kalkış yerim Ereğli-Zonguldak. Sabiha Gökçen Hava alanını kullanacağım. Aslında otobüsle gidecektim ama dönüş sıkıntılı olacak. Bende araba ile gitmeyi düşünüyorum (1 çocuk, valiz falan olacak).
    Geçen sene yine arabayla gitmiştim ama o zaman 4 gün kaldı. Yanılmıyorsam hava alanındaki otoparka 70 TL gibi bir ücret vermiştim.
    Şimdi ise Sabiha Gökçen otoparkı 8 günlük saatli tarife 297, abonman 210 TL gibi bir fiyat çıkarıyor.
    Diğer alternatif Pegasus'un otoparkı. O da günlük 10 TL diyor.
    Ayrıca ParkVia diye bir yer var. Sanırım Crown Plaza otoparkı. Orada da 90 TL fiyat çıkardı.

Vale hizmeti falan istemiyorum. Arabayı kendim yerleştirip, kendim alayım. Anahtarı bende kalsın, güvenli bir yer olsun istiyorum.

Sabiha gökçenin otoparkı bayağı tuzlu. Diğer iki seçenek daha makul. Bu otoparklar nasıldır kullanan arkadaşlar varsa ya da başka bir önerisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Ynt: 8 Günlük Otopark Tavsiyesi (Sabiha Gökçen'e yakın)

Pegasus'un otoparkına bırakan arkadaşlarım oldu memnun kaldıklarını söylediler..
    www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Pegasusun havalimanı dışında otoparkı var günlük 10tl otoparktan havalimanına devamlı servis var

Yorum

Aynen pegasus...

Yorum

Oralara yakin bi forum uyesi varsa onun evinin oralara koyup taksiyle gidip gelmece
          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Ben pendikte oturuyorum getirin bizim evin oraya park edin göz kulak oluruz.Bişey olmaz.
            2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar.
              Pegasus'un otoparkı açıkmış.
              Crown Plaza'nınkini aradım. Kapalı, anahtar alınabiliyor, havalimanına ücretsiz servisi varmış. Onda karar kıldım. Fiyat Pegasusla aynı. Hayırlısı.

Yorum

Arkadaşlar yukarıda bahsettiğim Crown Plaza otoparkını kullandım.
                Günlük 10 TL, Havalimanına gidiş ve dönüş ücretsiz ve sıkıntısız oldu. Caravelle ile havalimanına bıraktılar, dönüşte de aradım aynı şekilde gelip aldılar. Bu hizmette ücret yok.
                Otopark kapalı, anahtarı alabiliyorsunuz. Çıkış zaten Viaport alışveriş merkezi. Çok kullanışlı oldu.
                Bilgi olsun belki bir işe yarar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                  Oralara yakin bi forum uyesi varsa onun evinin oralara koyup taksiyle gidip gelmece
                  Bunu tuttum
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                  X