Duyuru

Collapse
No announcement yet.

acil yolda kaldim .......

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: acil yolda kaldim .......

Geçmiş olsun...
    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Arkadaslar acil yardim
      Bugun eve 200 metre kalmisdiki direksiyon acayip ses yapmaya basladi ve cok zor donuyor. saat gec oldugundan garaja girdim yarin servise giderim diye simdi baktim motor altinda bayagi bi yag birikmis sizce sorun nedir? En onemlisi servis 3 km uzaklikda oraya kadar surmelimiyim daha buyuk masraf acmasin cekicimi cagirmaliyim?
      Insignia 2.0 cdti cosmo flexride

Yorum

Direksyon kutunuzda sanki sorun var yada bir sekilde direksiyon hidroliginiz bosalmis

Aracinizda flexride varmi

Bu arada direksiyon donmuyorsa servisi arayin cekici getirip gotursunler kasonozdan yada bazi servisler ucretsiz yapiyor cekici isini

Gecmis olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Direksiyonun hidrolik yağı boşdlmış olabilir ama durduk yere niye boşalsın o da anlamadım. Bence riske atmayın çekici ile götürün
          2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Sabah servisi aradim surmeyin hasar dahada buyuyebilir diyince kaskodan cekici istedim suan servise gidiyorum bakalim ne cikacak. Bu arada musteri memnuniyetinden garantiye girermi arac? 2011/08 cikisli 70bin km. acaba odak gotursemiydim dusunmuo deilim yardimci olmassa bu servis goruseyimmi odakla.

Fatih bey flex var sabah garajdar cikarken zor donen direksiyona elektirikli bi motor destek oluodu servis onunde oda kesildi

Yorum

Direksiyon kutusu deyismesi gerekiyormus. 4000 tl fiyat verdiler direksiyon pompasinda bisi varmi dedim kutuyu deyisilecek ondan sora pompada bisi olup olmadigi anlasilirmis. Bu arada parcda turkiyede yokmus 15-20 gun beklemek gerekiyormus. Iyi niyet garantisi icin yarin sansimizi deniyecez izinliymis garantiye bakan personel. Durum boyle arkadaslar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Palupa23
                Direksiyon kutusu deyismesi gerekiyormus. 4000 tl fiyat verdiler direksiyon pompasinda bisi varmi dedim kutuyu deyisilecek ondan sora pompada bisi olup olmadigi anlasilirmis. Bu arada parcda turkiyede yokmus 15-20 gun beklemek gerekiyormus. Iyi niyet garantisi icin yarin sansimizi deniyecez izinliymis garantiye bakan personel. Durum boyle arkadaslar
                Geçmiş olsun, direksiyon kutusu pahalı gerçekten. Arabanın bütün peryodik bakımları
                yetkili serviste ve zamanında yapıldıysa 'sadık müşteri' statüsünde garanti kapsamında
                değişim yapılabilir. Çünkü direksiyon kutusu arızası kullanıcı hatası ile oluşacak bir arıza değil.

Tekrar geçmiş olsun

Yorum

Hangi servise gittiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Cetas'a goturdum cunku cok yakin ama hic aciklayici bisi yok sadece deyismesi gerekiyo diolar baskada bi bilgi yok.eyer yardimci olmazlarsa Baska servise de cekebilirim

Malasef 45000 bakim sonrasi servise gitmemis triger deyisimi ve bakim icin bu gunlerde yetkili servise gitmeyi dusunuyordum bu olayla karsilastik.

Yorum

Birde 20 gunlerden bahsediyolar ki bu dahada uzun surer kanunen kac is gununde teslim etmeleri gerekiyor?

Yorum

İşleniyor...
                      X