Arkadaslar acil yardim
Bugun eve 200 metre kalmisdiki direksiyon acayip ses yapmaya basladi ve cok zor donuyor. saat gec oldugundan garaja girdim yarin servise giderim diye simdi baktim motor altinda bayagi bi yag birikmis sizce sorun nedir? En onemlisi servis 3 km uzaklikda oraya kadar surmelimiyim daha buyuk masraf acmasin cekicimi cagirmaliyim?
Sabah servisi aradim surmeyin hasar dahada buyuyebilir diyince kaskodan cekici istedim suan servise gidiyorum bakalim ne cikacak. Bu arada musteri memnuniyetinden garantiye girermi arac? 2011/08 cikisli 70bin km. acaba odak gotursemiydim dusunmuo deilim yardimci olmassa bu servis goruseyimmi odakla.
Fatih bey flex var sabah garajdar cikarken zor donen direksiyona elektirikli bi motor destek oluodu servis onunde oda kesildi
Direksiyon kutusu deyismesi gerekiyormus. 4000 tl fiyat verdiler direksiyon pompasinda bisi varmi dedim kutuyu deyisilecek ondan sora pompada bisi olup olmadigi anlasilirmis. Bu arada parcda turkiyede yokmus 15-20 gun beklemek gerekiyormus. Iyi niyet garantisi icin yarin sansimizi deniyecez izinliymis garantiye bakan personel. Durum boyle arkadaslar
Direksiyon kutusu deyismesi gerekiyormus. 4000 tl fiyat verdiler direksiyon pompasinda bisi varmi dedim kutuyu deyisilecek ondan sora pompada bisi olup olmadigi anlasilirmis. Bu arada parcda turkiyede yokmus 15-20 gun beklemek gerekiyormus. Iyi niyet garantisi icin yarin sansimizi deniyecez izinliymis garantiye bakan personel. Durum boyle arkadaslar
Geçmiş olsun, direksiyon kutusu pahalı gerçekten. Arabanın bütün peryodik bakımları
yetkili serviste ve zamanında yapıldıysa 'sadık müşteri' statüsünde garanti kapsamında
değişim yapılabilir. Çünkü direksiyon kutusu arızası kullanıcı hatası ile oluşacak bir arıza değil.
Cetas'a goturdum cunku cok yakin ama hic aciklayici bisi yok sadece deyismesi gerekiyo diolar baskada bi bilgi yok.eyer yardimci olmazlarsa Baska servise de cekebilirim
Malasef 45000 bakim sonrasi servise gitmemis triger deyisimi ve bakim icin bu gunlerde yetkili servise gitmeyi dusunuyordum bu olayla karsilastik.
Yorum