kızıltoprakda bir yer buldum belki bileniniz vardır ama ben yeni gittim ama sana sormadan site adına bir şey yapmadım. meguiar's ürünlerini kullanan ve satan yetkili bayiii. istanbulda oturupda meraklı olan arkadaşlar için indirim konuşacaktım ama sorayım dedim.uygulaması çok güzel.işin ehli insanlar .Site için bir mahsuru yoksa insignia club için indirim falan konuşulabilir genç insanlar.bilginize
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ÇAĞRIIIII
Collapse
X
-
ÇAĞRIIIII
kızıltoprakda bir yer buldum belki bileniniz vardır ama ben yeni gittim ama sana sormadan site adına bir şey yapmadım. meguiar's ürünlerini kullanan ve satan yetkili bayiii. istanbulda oturupda meraklı olan arkadaşlar için indirim konuşacaktım ama sorayım dedim.uygulaması çok güzel.işin ehli insanlar .Site için bir mahsuru yoksa insignia club için indirim falan konuşulabilir genç insanlar.bilginizeEtiketler: Hiçbiri
-
Ynt: ÇAĞRIIIII
Kızıltoprakitaki Meguiars el değiştirmeden önce cidden kusursuz araç yıkıyordu ben ve arkadaşlarım müdavimlerindendik her hafta en az 1 kere kesin giderdim fakat el değiştirdikten sonra bütün arkadaşlarım bıraktı orayı en son geçen cumartesi kız arkadaşım aracını götürdük yıkama için arabanın içini düzgün silmemişlerdi , el değiştirmeden önce her yıkamdan sonra arabalara #34 hızlı cila atarlardı artık onuda yapmıyorlar , genede diğer yıkamacılardan iyidir en azından microfiber eldivenle yıkıyorlar ama bence tek artısı bu şu anda. İndirim işine gelince belki uygulamada indirim alınabilir onun dışında yıkamada birşey yapacaklarını sanmıyorum.
Yorum
-
Kızıltoprak horizon a.s Türkiye genel dist. gecen sene gitmistim 3 kere cok memnun kalmıstım 34le silip ediyorlardı ,el değistirdiğini bilmiyorum simdi duydum acıkcası , Meguiars kızıltoprak ustasını değistirdiyse bilemicem isciliklerini ben bakırkoy özgür meg. e gidiyorum uygulamalarımı falan ona yaptırıyorum memnunumda dilerseniz konusur ederim
buarada (MUY plakalı Rocco nun sahibimisiniz)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mertkKızıltoprak horizon a.s Türkiye genel dist. gecen sene gitmistim 3 kere cok memnun kalmıstım 34le silip ediyorlardı ,el değistirdiğini bilmiyorum simdi duydum acıkcası , Meguiars kızıltoprak ustasını değistirdiyse bilemicem isciliklerini ben bakırkoy özgür meg. e gidiyorum uygulamalarımı falan ona yaptırıyorum memnunumda dilerseniz konusur ederim
buarada (MUY plakalı Rocco nun sahibimisiniz)
Orjinal yazı sahibi: insigniaTMUY plakalı scırocco rahmetli olmuş artık insignialı
Yorum
-
İşte Mert İşte Muy Muy Tencere Kapak Aynı profili görüyorum.
Insignia'ya tam olarak ısınamadılar. Ama en iyi şekilde modifiye edebilecek kapasitedeler
Sizi gidi.. Siz s2000' leri alacaktınız sorun kalmayacaktı.
Mert sen MuyMuy kardeşimizi aramıza katılması için ikna edersin gibime geliyor
Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
Yorum