Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Küçük bir kaza...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Küçük bir kaza...

Ülkemizde sağolsun birbirimize saygımız olmadığı için. Kamyonun birisi kavşaktan birden fırladı aracımı zor kurtardım. Şükür bendede aracımda da birşey yok. Kazayı sadece küçük bir stop kırılması ve tamponda birkaç çizik ile atlattım. Servisle yaptığım görüşmede stop lambasının fiyatının 300 TL olduğunu öğrendim. Şimdi sizden önerilerinizi bekliyorum. Bulunduğum ilde servis yok. En yakın servis 130 Km uzaklıkta ve aracımı bu haliyle götürsem bile en az 4-5 gün yatacak gibi görünüyor. Bulunduğum ilçede kendi ustam var ve işçiliği güzel.Ayrıca görünüşe göre sadece tampon boyanacak. Önerileriniz nedir acaba ? Teşekkürler

Astra 1.4 T Cosmo Füme + Navigasyon

Ynt: Küçük bir kaza...

Geçmiş olsun
    2015 leon fr

Yorum

Geçmiş Olsun Allah Korumuş Bu Kadarına Şükretmek Lazım.Tampon Araç Değeri Ve Görünümü İçin Çok Kritik Değil Bence İyi Bir Ustan Varsa Ona Yaptırman Senin İçin Daha Uygun Olur Tampon İçin Aracını birkaç Gün Yatırmaya Servise O Kadar Para Dökmene Gerek Yok Sanki.

Yorum

bana kalırsa boyatmaya bile gerek yok gibi duruyor.ufak rutuş ile hallolacak gibi.farı değiştirin yeter.çizikler rutş boyası ile giderilebilir birde güzel bir pasta cila ile kurtulabilirsiniz.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Çizikler derin hocam tırnak giriyor. Zaten biraz daha zorlasaymış o bölgeden yırtılma olacakmış... Boyadan kaçışım yok gibi duruyor.

Yorum

Geçmiş olsun tampon için boşuna servise gitmenize gerek yok stoplar için daha uygun fiyat bulabilirsiniz servise boşuna okadar para vermeyin
            Allah daha beterinden korusun tekrardan geçmiş olsun

Yorum

Bununla geçmiş olsun hocam

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

gemiş olsun .. Allah beterinden saklasın
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Gecmis olsun
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Geçmiş olsun
                    nazar olsun

Yorum

Teşekkür ediyorum ALLAH daha beterinden korudu. Maddi hasarlı kaza tutanağı tuttuk. Benim zaten bir hatam yok karşı tarafın sigortasından aracım yapılacak. Herhangi bir maddi kaybım olmayacak. Servis konusunu o nedenle size soruyorum. Axa sigortaymış elamanın sigortası. Sadece birkaç gün uzak kalacağım arabamdan ona üzülüyorum

Yorum

Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
                        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Geçmiş olsun...

Yorum

Geçmiş olsun. Gûvenebileceğiniz özel bir servis varsa orada yaptırın, boşuna onca yol gitmezsiniz.
                            34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Geçmiş olsun
                              2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.

http://i.hizliresim.com/LpNkQb.jpg

Yorum

İşleniyor...
                              X