Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KAPI ALTI OPEL LOGO AYDINLATMA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• KAPI ALTI OPEL LOGO AYDINLATMA

Selam arkadaşlar bugün kapı altına yeninesil opel 3D led logo taktım çok güzel oldu eski ampulü çıkartıp iptal ettim ama bir sıkıntım var bilgisi olanlara ihtiyacım var işlemi bitirdikten sonra aracı çalıştırdım ve araçtan 15 saniye kadar bip bip diye uyarı sesi gelmeye başladı ve ekranda geri kamerası takılı yazmaya başladı 15 saniye sonra normale dönüyor neden acaba insignia lar butür ledleri orjinal parça olmadığı için hatamı görüyor siz değerli dostlarımdan yorumlarınızı bekliyorum saygılar.
    opel insignia 1.6 Turbo cosmo sport tourer 180hp full+full deri koltuk 275x35 performans lastik 19inç çelik jant

Ynt: KAPI ALTI OPEL LOGO AYDINLATMA

Hayırlı olsun normalda hata vermemesi lazım ya çok yüksek enerji çekiyor yada montajda sorun

keşke bizim kapı altı ledlerden alsaydınız farklı olurdunuz

http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=11280.0

Sponsorumuz olan Kaminari Parkta satılıyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Aynen kaminarı parktan ben de aldım çok güzel ve başarılı !!!
      Ayrıca team üyelerine indirimde yapıyorlar

Yorum

teşekkürler fatih hocam bağlantıları kendim yaptım bi sıkıntı yok ben senin logoları bilmiyordum kusura bakma arkadaşında insigniası var geçenlerde led takalımmı diye konuşmuştuk oda internetten sipariş vermiş bir kutu 85 tl iki araçlık lede 170 tl vermiş bugün benimkini taktım yarında arkadaşın arabasına takacam bitince resim koyarım ama bir takımda insignia team logo almayı düşünüyorum aracın altına ön ve arka kısmına sizinkilerden alırım inşallah.
        opel insignia 1.6 Turbo cosmo sport tourer 180hp full+full deri koltuk 275x35 performans lastik 19inç çelik jant

Yorum

Fatih bey merhaba, logoları nereden tedarik edebiliriz?
          Saygılar
          Erol Memişoğlu
          2011 Cosmo Flexi Ride Navigation...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: erol memisoglu
            Fatih bey merhaba, logoları nereden tedarik edebiliriz?
            Saygılar
            Erol Memişoğlu
            Kaminari parktan alabilirsiniz Mustafa ile temasa geçin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
            X