Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Özel Sipriş insignia getirtecek olanlar dikkat.!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Özel Sipriş insignia getirtecek olanlar dikkat.!

Arkdaşlar merhaba kasım ayı içerisinde konu açmıştım yeni araç sipariş ettim diye oldukça dolu bir araç sipraişinde bulundum siprişi vermeden önce satış danışmanım bana aracın en erken 1.5 ay en geç 3 ay içerisinde geleceğini bilgi verdi bende dediklerine istinaden ortalama 2.5 ay beklerim arabamı alırım istediğim özellikler olur mantığıyla beklemeye karar verdim. Daha önce sipariş araç eden vardır muhakkak ne kadar zor bir bekleyiş olduğunu biliyorlardır her gecen gün hadi bakalım 1 gun daha geçti insignia ya diye diye avuntum kendimi dün itibariyle sipariş durumunu sormak istedim kimsenin arayıp ettiği yoktu malesef konuştuğum satış danışmanı beklediğim 1.5 ayı sanki yok sayarak aynen şu ifadeyi kullandı " aracınız 2014 olarak gelecek noel tatilinden ötürü fabrika 20 gün çalışmadı ön gördüğümüz teslim tarihi mart sonu nisan başı olacak" dendi. Ancak benim aracımın sipariş onayını 14 kasım da verdiğimi düşünürsek en kötü ihtiimalle 14 şubat civarında elimde olması gerekiyordu konuyla ilgili generals motor u aradım ancak onlarda yardımcı olmadılar tek yaptıkları bayiyi arayıp böyle böyle müşterinin şikayeti oldu ilgileninden öteye gitmedi ben zaten sıkıntımı bayiyle çözsem onları aramazdım anladığım kadarıyla generals motor pek müşteri şikayetlerinin ciddiye almıyor nasıl olsa araçlar bi şekilde satılıyor.. Bugün öğleden sonra tam haber bekliycem eğer aracımı marttan önce teslim etmeyeceklerse siparişimi iptal edecem bu kadar bekleyişin üstüne 3.5 ay daha bekleyemem uzun lafın kısası arkadaşlar verdiğiniz özel sipraişlerde mutlaka yazılı bir metin alın aracın opsiyonları tahmini geliş suresi en erken en geç şeklinde ve bunu imzalatın benim elımden oyle bir belge olmadığı için şikayet edeceğim merci kalmadı insallah hayırlı bir haber gelir ama pek sanmıyorum gelecek cevabı sizlerle paylaşacam

Ynt: Özel Sipriş insignia getirtecek olanlar dikkat.!

Ücretini peşin ödediyseniz iptal bayinin yararına olacaktır. Malum fiyatlar arttı. Diğer türlü söylediğinize aynen katılıyorum. GM türkiyenin yaptığı sadece şikayetinizi ilgili bayiye iletmek. "Ben zaten bayiyle sorunumu çözemediğim için seni arıyorum." işte bir türlü bunu anlatamıyoruz maalesef.
    Allah şimdiden sabır versin...

1.4 Beyaz 18" Sunroof
    Navigasyon DVD
    46KT880

Yorum

zor bir süreç allah sabır versin

Yorum

benim gibi yapacaksınız en iyisi 2.el istediğiniz özellikteki aracı gidip sahibinden alıyosunuzu aynı gün araç sizin oluyor tabi temiz bulmak çin biraz çaba sarf ediyosunuz ama buda en fazla 1-2 hafta oluyor.
        ama siz yeni kasa istediğiniz için sorun şu 2.el bulmanız baya zor.
        Allah sabır versin diyorum.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingofdoom
          Arkdaşlar merhaba kasım ayı içerisinde konu açmıştım yeni araç sipariş ettim diye oldukça dolu bir araç sipraişinde bulundum siprişi vermeden önce satış danışmanım bana aracın en erken 1.5 ay en geç 3 ay içerisinde geleceğini bilgi verdi bende dediklerine istinaden ortalama 2.5 ay beklerim arabamı alırım istediğim özellikler olur mantığıyla beklemeye karar verdim. Daha önce sipariş araç eden vardır muhakkak ne kadar zor bir bekleyiş olduğunu biliyorlardır her gecen gün hadi bakalım 1 gun daha geçti insignia ya diye diye avuntum kendimi dün itibariyle sipariş durumunu sormak istedim kimsenin arayıp ettiği yoktu malesef konuştuğum satış danışmanı beklediğim 1.5 ayı sanki yok sayarak aynen şu ifadeyi kullandı " aracınız 2014 olarak gelecek noel tatilinden ötürü fabrika 20 gün çalışmadı ön gördüğümüz teslim tarihi mart sonu nisan başı olacak" dendi. Ancak benim aracımın sipariş onayını 14 kasım da verdiğimi düşünürsek en kötü ihtiimalle 14 şubat civarında elimde olması gerekiyordu konuyla ilgili generals motor u aradım ancak onlarda yardımcı olmadılar tek yaptıkları bayiyi arayıp böyle böyle müşterinin şikayeti oldu ilgileninden öteye gitmedi ben zaten sıkıntımı bayiyle çözsem onları aramazdım anladığım kadarıyla generals motor pek müşteri şikayetlerinin ciddiye almıyor nasıl olsa araçlar bi şekilde satılıyor.. Bugün öğleden sonra tam haber bekliycem eğer aracımı marttan önce teslim etmeyeceklerse siparişimi iptal edecem bu kadar bekleyişin üstüne 3.5 ay daha bekleyemem uzun lafın kısası arkadaşlar verdiğiniz özel sipraişlerde mutlaka yazılı bir metin alın aracın opsiyonları tahmini geliş suresi en erken en geç şeklinde ve bunu imzalatın benim elımden oyle bir belge olmadığı için şikayet edeceğim merci kalmadı insallah hayırlı bir haber gelir ama pek sanmıyorum gelecek cevabı sizlerle paylaşacam

sevgılı kardesım,kesınlıkle aynı seylerı yasamısız,sıparıs verdıgım 162,000 tl lık aracım ıcın 60,000 tl kaporayı (maad) 15 kasımda vererek beklemeye başladım,15-25 subat arası teslım edılecegı soylendı,ha bugun ha yarın derken en son 3 nısanda kesın teslımat yapılacak dendı,ve saka gıbı 1 nısan sabahı aradılar,arac hazır dedıler,uzerıne de 8,000 tl fark ıstedıler,yanı kısacası ope ope 170,000 tl ye 4,5 ay sonra 1 nısan da aracımı teslım aldım,ewet senın süreç bıraz daha sıkıntılı hakkında hayırlısı olsun umarım olabıldıgınce erken alabılırsın aracını

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
            Orjinal yazı sahibi: kingofdoom

sevgılı kardesım,kesınlıkle aynı seylerı yasamısız,sıparıs verdıgım 162,000 tl lık aracım ıcın 60,000 tl kaporayı (maad) 15 kasımda vererek beklemeye başladım,15-25 subat arası teslım edılecegı soylendı,ha bugun ha yarın derken en son 3 nısanda kesın teslımat yapılacak dendı,ve saka gıbı 1 nısan sabahı aradılar,arac hazır dedıler,uzerıne de 8,000 tl fark ıstedıler,yanı kısacası ope ope 170,000 tl ye 3,5 ay sonra 1 nısan da aracımı teslım aldım,ewet senın süreç bıraz daha sıkıntılı hakkında hayırlısı olsun umarım olabıldıgınce erken alabılırsın aracını
            evet aynı seylerı yasamısız dediğin gibi bende 20.000 tl kapora verdim ve fiyat olarak ne olacak hiç bilmiyorum umarım dediğiniz gibi erken getirtebilirler yoksa üzülerek çok buyuk hevesle sipraiş ettiğim araçtan vazgeçmek zorunda kalacam ama opel böyle çok müşteri kaybedecek demekki opel alacak kişi özel sipariş almayacak yazık cidden

Yorum

Ali abi tam 1 nisan şakası olmuş gülermisin ağlarmısın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                benim gibi yapacaksınız en iyisi 2.el istediğiniz özellikteki aracı gidip sahibinden alıyosunuzu aynı gün araç sizin oluyor tabi temiz bulmak çin biraz çaba sarf ediyosunuz ama buda en fazla 1-2 hafta oluyor.
                ama siz yeni kasa istediğiniz için sorun şu 2.el bulmanız baya zor.
                Allah sabır versin diyorum.
                en iyi ihtimalle 1-2 hafta sürüyor

Yorum

Hocam geçmiş olsun, akibeti hayırlı olur İnşaAllah.

Satış temsilcisine Süpermen muamelesi yaparak sorabilirsin ''araba nerde, para nerde?''

http://www.youtube.com/watch?v=bfyui9yXr4Q#

Yorum

Bayi arac sase numarasini veriyormu ellerinde varmi
                    2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                      Bayi arac sase numarasini veriyormu ellerinde varmi
                      hiç sormadım neden bılmem gerekıyor ki bise cıkarmı ondan?

Yorum

Sase numarasiyla aracin banttami uretim asamasindami yoksa hangi tarihte uretildigi biliniyor. Sen aracin sase numarasini bayiden ogren
                        2015 leon fr

Yorum

Bu konuda şöyle bir şeyde var mesela biz aracı sipariş edeceğimizi Ekim sonu Kasım başı gibi bayiye giderek bizim satış danışmanı ile görüştük.bize dediği şuydu:araç 2014 model olacağı için Ocak'ta üretime girecek ve en erken Mart Nisan gibi gelir dedi acele etmeye gerek yok dedi yani araç üretime alındıktan 3 sonra ya tarih veriyorlar .model yılını zaten 2014 istediğiniz için Mart tan önce gelmesi imkansız.bizim siparişi Aralık ayında verdik hatta geçen gün gittik daha üretime almamışlardı yani nisanı bulunan gibi bizim acelemiz yok ama sizi bilemem .özel sipariş veriyorsanız acele etmemelisiniz .araç üretime girince şadi numarası geliyormuş ve hangi aşamada olduğunu öğrenebiliyorsunuz.sizin bayiler sizi bu hususta bilgilendirmemişler sanırım neyse geçmiş olsun
                          2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
                          2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beter55
                            Bu konuda şöyle bir şeyde var mesela biz aracı sipariş edeceğimizi Ekim sonu Kasım başı gibi bayiye giderek bizim satış danışmanı ile görüştük.bize dediği şuydu:araç 2014 model olacağı için Ocak'ta üretime girecek ve en erken Mart Nisan gibi gelir dedi acele etmeye gerek yok dedi yani araç üretime alındıktan 3 sonra ya tarih veriyorlar .model yılını zaten 2014 istediğiniz için Mart tan önce gelmesi imkansız.bizim siparişi Aralık ayında verdik hatta geçen gün gittik daha üretime almamışlardı yani nisanı bulunan gibi bizim acelemiz yok ama sizi bilemem .özel sipariş veriyorsanız acele etmemelisiniz .araç üretime girince şadi numarası geliyormuş ve hangi aşamada olduğunu öğrenebiliyorsunuz.sizin bayiler sizi bu hususta bilgilendirmemişler sanırım neyse geçmiş olsun
                            evet malesef kimse bu konuda bilgilendirmedi bizi eğer söylemiş olsalardı 5 ay beklemem der sipriş etmezdim zaten bana denilen sipraiş verildikten sonra en erken 1.5 ay en geç 3 ay idi kaldıkı ben 2014 die de tutturmamıstım 2013 gelse razıydım zaten

Yorum

Bir de sipariş sürecinde benim de yeni öğrendiğim bazı hususlar var. Buradaki bir arkadaşımızla konuşunca gün yüzüne çıktı hatta. Şöyleki; hani bayi size bir zaman söylüyor. Diyor ki X ay sonra arabanızı teslim alırsınız. O X ay zamanının başlangıcı ise şöyle;
                              Gidiyorsunuz bayiye bir araç sipariş veriyorsunuz. Siparişiniz bayiden Opel TR'ye gönderiliyor. Siparişler orada toplanıp Almanya'daki fabrikaya iletiliyor. Fabrikada incelenip "bu araç üretilebilir" onayı geldikten sonra haber aynı şekilde geri geliyor ve işte tam bu noktadan sonra X ay süresi başlıyor.
                              Tabii satış temsilcileri müşterinini gözünü korkutmamak için bunu tam olrak böyle açık açık anlatmak istemiyor.

Yorum

İşleniyor...
                              X