Selam arkadaşlar bundan iki ay önce muayneye gidecektim oto tamircime gittim far ayarlarımı yaptırdım ekzoz ayarı vs birde balans ayarlarını hallet dedim ustam insignialara balans ayarı yapılmıyor bu araç balansını kendi ayarlıyor dedi şaşırdım acaba doğrumu sizin başınıza böyle bir olay geldimi yanıtlarınızı bekliyorum.saygılar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İNSİGNİA DA BALANS AYARI YOKMUŞ
Collapse
X
-
Ynt: İNSİGNİA DA BALANS AYARI YOKMUŞ
Orjinal yazı sahibi: murat1974Selam arkadaşlar bundan iki ay önce muayneye gidecektim oto tamircime gittim far ayarlarımı yaptırdım ekzoz ayarı vs birde balans ayarlarını hallet dedim ustam insignialara balans ayarı yapılmıyor bu araç balansını kendi ayarlıyor dedi şaşırdım acaba doğrumu sizin başınıza böyle bir olay geldimi yanıtlarınızı bekliyorum.saygılar
Lapciki daime for you cinteratto, pirelli diyin ustanıza sonrada değiştirin
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Arabanizi alip hizla O ustanin yanindan uzaklasin bence
Araç cosmo donanımlı, AFL var; far yükseklik ayarını otomatik yapar.
Usta farın neresine ayar yaptı diye düşünüyordum ki Bülent Bey cevabı bulmuş bile;balast ayarı yapmış ustamız.
Yorum
-
selam bülent bey xenon farların balansı yapılıyo tabi onlar ayarlandı zaman geçtikçe ayarlar bozulabiliyor şaman bey siz yanlış anlamışsınız ekzoz ayarı dediğim ekzoz emisyon ölçümüdür. ben kısaca yazdım neyse desenize artık ustayı değiştirmenin vakti geldi. ama emin olmak için opel servisine rotbalans ayarı yapılıyormu diye sormam gerekiyor eğer yapılıyorsa vay o ustanın haline.opel insignia 1.6 Turbo cosmo sport tourer 180hp full+full deri koltuk 275x35 performans lastik 19inç çelik jant
Yorum
Yorum