Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yaptığım kaza ve Opel Servisi!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yaptığım kaza ve Opel Servisi!

Hepinize teşekkür ederim değerli yorumlarınız, iyi niyetiniz için. Şimdilik beklemedeyim. Servis nasıl bir çözüm üretir bilmiyorum ama bu saatten sonra cidden memnun kalmam lazım yoksa mahkemede görüşürüz.
    Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

gaz vermek gibi olmasın ama ben olsam direk mahkemeye verirdim.bende sonax ta tamponda küçük çatlak tamiratı yaptırdım ama maalesef beklediğim sonucu göremedim ..bundan sonra işim olursa sonra sanayiide yaptırma kararı aldım ..ne yazıkki çok iyi iş yapılmasını umduğumuz yerler dahada bozup elimize veriyor ..geçmiş olsun

Yorum

Çok çok geçmiş olsun buna şükür... Servis'e gelince insanın çileden çıkması elde değil.. İnşallah en kısa zamanada sorunlarınız çözüme kavuşur..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Geçmiş olsun öncelikle inşallah iş uzamaz mahkeme falan 1-2 yıl sürer bu arada arkadaşta kaza yaptı servise götürdük opel servisleri çok ilgili gelmişti bize ama fiyat çok uçuktu orası ayrı

Yorum

arabınızin garantisini bitmişse kesinlikle yetkili servisler bu konuda gercekten kötü, iscilik özellikle kaporta ve boya konusunda berbat aracinizda kasko varmiydi varsa sayet sizin kasko sirketiniz veya karsi tarafin trafik sigortası sirketine bu olayi bildirebilirsiniz gelen bilirkisi yani exper bu ödemeyi sevise yaptırmayabilir.

Yorum

Çok gecmiş olsun ama yetkili servisin direksiyon ve o kapi iclerini degistirecegini sanmiyorum gunahlarini almayim ve umarim beni utandirirlar ama genelde yuzsuzluk yaparlar... yinede siz yapici dille konusun cunku bizim buraya geldiginde boyleydi derlerse yapacak pek biseyiniz kalmayabilir
              F30 Sport+

Yorum

Acaba servisin hangisi olduğunu söyleyebilir misiniz?. Forumda olumlu ve iyi gelişmeleri bildirdiğimiz gibi olumsuzlukları da paylaşalım ki bir kanaat oluşsun bence. Mesela nasıl ODAK için burada herkes gözü kapalı olumlu şeyler düşünüyorsa olumsuzluklar da bilinsin.
                Eğer tahmin ettiğim servis ise birkaç kelam da ben etmek isterim...
                Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Kaskom vardı ve aracımda garanti kapsamında.Toplam 6500 TL ödeme yapıldı ama sanırım az buldular ki yapılan işçilik ortada.

Yorum

bu parayı sizmi verdiniz kasko şirketinizmi. eğer bu olay 15 gün içerisinde olmuşsa eğer henüz daha ödemeyi servis almamıştır.bu olayı kasko şirketinize bir beyan yazıp ödemeyi durdurdabilrsiniz

Yorum

Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
                      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kubilaytakır
                        bu parayı sizmi verdiniz kasko şirketinizmi. eğer bu olay 15 gün içerisinde olmuşsa eğer henüz daha ödemeyi servis almamıştır.bu olayı kasko şirketinize bir beyan yazıp ödemeyi durdurdabilrsiniz
                        Kasko şirketi tarafından geçen hafta ödeme yapıldı.

Yorum

Geçmiş olsun kötü bir talihsizlik yasamissiniz
                          2015 leon fr

Yorum

geçmiş olsun gercekten cok can sıkıcı bir olay
                            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Niyahet dün itibariyle kesin dönüş yaptılar(General Motors) ve servis direksiyon ve kapı kollarındaki hasarın düzeltilmesini kabul etmiş. Önceki aramalarında direksiyonun kesinlikle onlardan kaynaklanmadığını söylemişlerdi. Bende ispat etmelerini istedim,edemediler. Kapı mastiklerine gelince yapılabilecek bir şey yok demişler, Allah'a havale ediyorum. Bu seferde kaş yapalım derken göz çıkarırlar.

Sonuç olarakbazı hatalarını kabul ettiler.Ancak henüz servis beni aramadı dolayısıyla nasıl bir işlem yapılacak bilemiyorum.

Yorum

İşleniyor...
                              X