Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yaptığım kaza ve Opel Servisi!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yaptığım kaza ve Opel Servisi!

Bir anlık dalgınlık ve önümdeki arkadaşın sarı ışıkta sert fren yapması sonucu başımdan geçen kaza. Çok şükür ne bende ne de karşı tarafta herhangi bir sağlık problemi yok. Aracımda görüldüğü gibi sağ iki kapı sacı ve çamurluk hasarı var. İç kısımda ve direkte herhangi bir deforme, hasar, darbe mevcut değil. Neyse Allah'tan geldi deyip şükredip geçtim sonuç olarak... Ancak opel servisinin yapmış olduğu ciddiyetsizlik beni benden alan nokta oldu. İlk seferde insan gibi aracımı tekrar götürüp düzeltilmesi istedim fakat sonuç daha da kötü oldu. Bende gerekli yere şikayet ettim ve General Motors Türkiye beni aradı bayi ile iletişime geçti ve bir haftadır çözüm süreci bekliyoruz hep birlikte. Buradan da bir sonuç çıkmazsa ilgili dilde Opel Almaya'ya ileteceğim o da olmadı mahkemeye kadar götüreceğim işi.

Resimlerden de görebileceğiniz gibi, sanayide bile yapılamayacak bir işçilikle kapı kollarına hasar vermişler(ön ve arka). Yetmiyormuş gibi cam filmimi yırtmışlar, o da yetmemiş pandizota ne yaptılarsa yerine oturtamamışlar maad Hepsini geçtim en canımı sıkan nokta direksiyoma küçük küçük kesiklerden oluşan hasar vermişler! Yine resimlerden görüldüğü gibi takılan kapıda defo var. Bana göre üretim hatası çünkü kapı mastiğinde baloncuk oluşmuş ve patlamış. İç döşeme ve tampon cabası.. Kısacası sinirden ölüyorum bu aralar. Ne yapıcam bilemiyorum ama Allah bana sabır versin yoksa kötü şeyler olcak gibi..

Insignia 1.4 Turbo Elegance

Ynt: Yaptığım kaza ve Opel Servisi!

Geçmiş olsun

Burada en sevindirici olay sizlere birşey olmaması

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Cok can sıkıcı bir durum,gecmis olsun
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Teşekkür ederim. Ne yapabileceğim konusunda düşüncelere daldım açıkcası. Böylesine dikkatsizlikle yapılan bir çalışma ve sonrasında sadece telefonla arayıp burası nasıl oldu, orası nasıl oldu sormaları canımı sıkıyor. Ama illaki bir yolunu bulacağımı düşünüyorum.
        Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

çok geçmiş olsun boya tozları pasta polişle gider büyük ihtimal ama diğerleri için bişey diyemicem
          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Çok geçmiş olsun
            2016 w205 AMG

Yorum

Senin de söylediğin gibi Allah'tan gelmiş bir olay, sana düşen sabırlı olmak...
              Sakin ve sabırlı bir şekilde hakkını ararsan bütün sorunlarının giderileceğine inanıyorum.

Geçmiş olsun...

Yorum

geçmiş olsun ,umarım işler istediğiniz yönde gelişir.
                insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

işlemler hangi serviste yapıldı?

Yorum

bu arada çok geçmiş olsun. allah beterinden saklasın.

Yorum

büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun ama servisin yaptığıda hiç hoş değil

Yorum

Servis ismi yazın da bir daha böyle bir hata yapılmasın

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bende hangi servisde yapıldığını merak ediyorum.
                          2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Siz o servisi mahkemeye verin,kesin kazanırsınız.
                            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Geçmiş olsun. Diğer taraftan çok can sıkıcı bir olay olmuş. Yine de her zaman dialog yolunu açık tutmak en geçerli yoldur. Servis sorumlusu/yetkilisi/ müdürü her kimse durumu güzelce konuşun baktınız çözüm yok, resimlerle hakkınızı arayın derim. Ama siz anlatınca yetkili servis ise mutlaka çözüm bulacaktır size. Tekrar geçmiş olsun

Yorum

İşleniyor...
                              X