Bir anlık dalgınlık ve önümdeki arkadaşın sarı ışıkta sert fren yapması sonucu başımdan geçen kaza. Çok şükür ne bende ne de karşı tarafta herhangi bir sağlık problemi yok. Aracımda görüldüğü gibi sağ iki kapı sacı ve çamurluk hasarı var. İç kısımda ve direkte herhangi bir deforme, hasar, darbe mevcut değil. Neyse Allah'tan geldi deyip şükredip geçtim sonuç olarak... Ancak opel servisinin yapmış olduğu ciddiyetsizlik beni benden alan nokta oldu. İlk seferde insan gibi aracımı tekrar götürüp düzeltilmesi istedim fakat sonuç daha da kötü oldu. Bende gerekli yere şikayet ettim ve General Motors Türkiye beni aradı bayi ile iletişime geçti ve bir haftadır çözüm süreci bekliyoruz hep birlikte. Buradan da bir sonuç çıkmazsa ilgili dilde Opel Almaya'ya ileteceğim o da olmadı mahkemeye kadar götüreceğim işi.
Resimlerden de görebileceğiniz gibi, sanayide bile yapılamayacak bir işçilikle kapı kollarına hasar vermişler(ön ve arka). Yetmiyormuş gibi cam filmimi yırtmışlar, o da yetmemiş pandizota ne yaptılarsa yerine oturtamamışlar maad Hepsini geçtim en canımı sıkan nokta direksiyoma küçük küçük kesiklerden oluşan hasar vermişler! Yine resimlerden görüldüğü gibi takılan kapıda defo var. Bana göre üretim hatası çünkü kapı mastiğinde baloncuk oluşmuş ve patlamış. İç döşeme ve tampon cabası.. Kısacası sinirden ölüyorum bu aralar. Ne yapıcam bilemiyorum ama Allah bana sabır versin yoksa kötü şeyler olcak gibi..
Resimlerden de görebileceğiniz gibi, sanayide bile yapılamayacak bir işçilikle kapı kollarına hasar vermişler(ön ve arka). Yetmiyormuş gibi cam filmimi yırtmışlar, o da yetmemiş pandizota ne yaptılarsa yerine oturtamamışlar maad Hepsini geçtim en canımı sıkan nokta direksiyoma küçük küçük kesiklerden oluşan hasar vermişler! Yine resimlerden görüldüğü gibi takılan kapıda defo var. Bana göre üretim hatası çünkü kapı mastiğinde baloncuk oluşmuş ve patlamış. İç döşeme ve tampon cabası.. Kısacası sinirden ölüyorum bu aralar. Ne yapıcam bilemiyorum ama Allah bana sabır versin yoksa kötü şeyler olcak gibi..
Yorum